TUOTANNONSUUNNITTELIJA, Vääksy

JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin. JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka myy, valmistaa ja kehittää visuaalisesti sekä toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Koko konsernimme työllistää yhteensä noin 440 henkilöä Suomessa.

Työpaikan sijainti: 
Päijät-Häme
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi.

Haemme nyt JELD-WEN Suomi Oy:lle Vääksyyn

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

vastaamaan tehtaamme tuotannonsuunnittelusta ja sen kehittämisestä. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, suunnittelun, hankinnan ja tuotannon kanssa vieden asiakastilauksemme tuotantoon oikea-aikaisesti varmistaen näin toimitusvarmuutemme. Vastuullesi kuuluvat tuotannon karkeakuormitus ja pitkän aikavälin suunnittelu. Hienokuormituksen ja suunnittelun teet tiiviissä yhteistyössä tuotannon johdon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. insinööri ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • hyvää paineensietokykyä ja kykyä tehdä päätöksiä ja viedä niitä käytäntöön
  • järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
  • halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
  • sujuvia tietoteknisiä taitoja, erityisesti Excel
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen
  • kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen
  • haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä

Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.