SISÄINEN TARKASTAJA, Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme St1 Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen itsenäistä ja luotettavaa
 
SISÄISTÄ TARKASTAJAA
 
Tässä mielenkiintoisessa roolissa toimit osana muutaman hengen asiantuntijatiimiä, joka vastaa St1 Oy:n sisäisestä tarkastuksesta ja tarjoaa sisäisen tarkastuksen palveluita muille St1-konsernin yhtiöille. Toteutat itsenäisesti tarkastusprojekteja, joiden tarkoituksena on mm. selvittää ja todentaa järjestelmällisesti riskienhallinnan, sisäisen valvonnan sekä johtamisen ja hallinnoinnin tehokkuutta. Osallistut sisäisen tarkastuksen toimintasuunnitelman laatimiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Toimit yhteistyössä mm. ulkoisten tilintarkastajien kanssa varmistaen riittävän tarkastustoiminnan toteutumisen. Lisäksi teet yhteistyötä sisäisen tarkastuksen konsulttikumppanien kanssa. Työ edellyttää matkustamista.
 
Sisäinen tarkastus toimii ylimmän johdon alaisuudessa ja raportoi havainnoistaan ja suosituksistaan tarkastuskohteen johdolle sekä tarvittaessa ylimmälle johdolle ja/tai hallitukselle. Lähin esimiehesi on sisäisen tarkastuksen vetäjä ja toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan St1:n kanssa. 
 
Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, sisäisen tarkastuksen ammattitutkinto tai valmius sen suorittamiseen katsotaan eduksi
- Kokemus sisäisestä tarkastuksesta ja huoltamoliiketoiminnasta katsotaan eduksi
- Itsenäistä, analyyttistä, järjestelmällistä sekä suunnitelmallista työotetta
- Luotettavaa, rehellistä objektiivista persoonaa
- Hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä oppia nopeasti uutta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä rakentamaan suomalaista energia-alan menestystarinaa asiantuntijaroolissa
- Kiinnostavan työtehtävän, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoasi
- Hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä organisaation tuen tehtävässä menestymiseen
- Innovatiivisen, innostavan ja asiantuntevan tiimin
 
Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin Senior Consultant Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@fi.experis.com)
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.