ACCOUNT MANAGER, Vantaa

Vuonna 1989 perustettu Arval on kansainvälisen BNP Paribas -pankin tytäryhtiö. Arval on täyden palvelun autoleasingyritys, joka hallinnoi kaikenkokoisia yritysautokantoja. Arval huolehtii asiakasyritystensä autokannan hallinnasta räätälöityjen ratkaisujen avulla. Asiakasyritys voi optimoida työntekijöidensä liikkuvuuden ja ulkoistaa kaikki ajoneuvokaluston hallintaan liittyvät riskit. Arvalin asiantuntijaneuvontaa ja laadukasta palvelua tarjoavat yrityksen yli 6 500 työntekijää 29 eri maassa. Arvalin leasingautokalustoon kuuluu jopa 1,103,835 ajoneuvoa ympäri maailman (joulukuu 2017). Arval on yksi Element-Arval Global Alliancen perustajista. Kyseessä on autokantojen hallinnan strateginen liittouma, jossa on kolme miljoonaa ajoneuvoa yli 50 maassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt kasvavaan organisaatioomme kaupalliselle osastolle Vantaalle  

ACCOUNT MANAGERIA

Account Managerina olet tärkeässä roolissa leasing-palvelumme myyntiprosessissa ja asiakaspalvelussa. Olet mukana kasvattamassa olemassa olevien asiakkaiden myyntiä ja leasingautokantaa. Tärkein tehtäväsi on rakentaa ja ylläpitää hyviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Pääsääntöisesti olet yhteydessä asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse, mutta toisinaan käyt myös tapaamassa heitä. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus BtoB myynnistä, asiakkuuksien hallinnasta sekä asiakaspalvelusta . Koulutustaustasi on mielellään kaupallinen ja olet kiinnostunut autoalasta ja myynnistä. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen ja kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja sosiaaliset taidot ja näet ratkaisuja ongelmien sijaan. Odotamme, että sinulla on innostusta opetella uusia asioita ja kasvaa tehtävässä. Sinulla on kaupallista pelisilmää ja halu tehdä tulosta. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin sekä mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tavoite on työsuhteen vakinaistaminen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 15.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com. Soittoaika tiistai 10.7 kello 10-12 ja torstai 12.7 kello 13-15 sekä (Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com. tavoitettavissa 6.8 jälkeen )

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.