TEHDASSUUNNITTELIJA, Pirkanmaa/Satakunta

NPE Kulconsult Oy on vuonna 1987 Tampereella perustettu asiantuntijaorganisaatio. Erikoisosaamistamme ovat esiselvitykset, esisuunnittelu sekä uudistamisprojektien (rebuild-projektien) projektinhallinta ja toteutussuunnittelu. Toimintaympäristömme muodostavat metsäteollisuus, kemianteollisuus sekä laite- ja projektitoimittajat. Laajojen projektikokonaisuuksien ohella teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa pienprojekteissa ja yksittäisissä suunnittelutoimeksiannoissa, joko asiakkaan tiloissa tai omassa toimistossamme Tampereen Sarankulmassa.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Satakunta
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt mielenkiintoiseen teollisuuden laajennusprojektiin TEHDASSUUNNITTELIJAA. Työtehtäviin kuuluvat mekaaniseen suunnittelun tehtävät; layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelu. Työ tehdään loppuasiakkaan tehtaalla Länsi – Suomessa osana suunnittelutiimiä. Työt alkavat heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja projekti on kestoltaan alustavasti vuodelle 2019 saakka.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja jonkin verran kokemusta tehdassuunnittelun tehtävistä. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden tekijä tai jo laaja-alaisen kokemuksen omaava suunnittelija, jolla kokemusta tuotantolaitosten putkisto- ja teräsrakennesuunnittelusta. Olet työskennellyt 3D-työkalujen kanssa ja olet kyvykäs oppimaan uusia työvälineitä päivittäisen työn kautta. Työvälineenä on Microstation, mutta tämän hallinta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen roolin mielenkiintoisessa projektissa, osana ammattitaitoista työyhteisöä. Kotipaikkasi voi olla Pirkanmaalla tai Satakunnassa ja työtä voi tehdä osittain joko Tampereen toimipisteestä tai loppuasiakkaalla. Ensisijainen työnteko paikka kuitenkin suunnittelukohteessa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki 040 648 2647 tai tuuli.lamminmaki@manpowergroup.fi. Valinta tehdään heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja valittu henkilö tulee työllistymään NPE Kulconsultin palvelukseen. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia