MYYNTIASSISTENTTI, Kuopio

Oy Scantarp Ab on osa NHK Group AB konsernia, jolla on yhteensä 5 toimipaikka Ruotsissa ja Suomessa. NHK konserni on Pohjois-Euroopan suurin päällystettyjen kankaiden jalostaja. NHK konsernin liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa ja se työllistää työllistää yhteensä noin 250 henkilöä. Oy Scantarp Ab suunnittelee, valmistaa ja markkinoi termoplastisilla materiaaleilla päällystettyjä teknisiä kankaita. Yritys on Pohjois-Euroopan johtava valmistaja, jonka tuotannosta noin 60 % toimitetaan Ruotsiin, Norjaan, Keski-Eurooppaan, Balttiaan ja Venäjälle. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan ja valmistusteknologiaansa yli puolen vuosisadan ajan yhteistyössä asiakkaidensa ja raaka-ainetoimittajiensa kanssa. Vahva kokemus ja asiantuntemus näkyvät asiakkaillemme laajana tuotevalikoimana, yksilöllisenä palveluna ja toimitusvarmuutena. Vuosittainen noin 16 miljoonan euron liikevaihto Oy Scantarp Ab:ssä saavutetaan 70 ammattilaisen voimin.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Oy Scantarp Ab:lle
 
MYYNTIASSISTENTTIA
 
Myyntiassistentin tehtäviin kuuluvat mm. myyntitilausten käsittely, yhteydenpito asiakkaisiin ja muuhun myyntiorganisaatioon, laskutus ja saatavien seuranta, kuljetusjärjestelyt, markkinointiviestintä sekä muut myyntiosaston tehtävät. Työssä vaaditaan hyvää asiakaspalveluasennetta, aktiivista ja positiivista työotetta sekä tarkkuutta. Aikaisempi kokemus jonkin toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.
 
Odotamme hakijalta:
 
- Kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Sitoutuneisuutta ja itsenäistä työkykyä
- Tarkkuutta ja joustavuutta
- Hyviä it-taitoja
- Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on myös eduksi
 
Tarjoamme: 
 
- Mielenkiintoisen ja mukavan työnkuvan
- Viihtyisän ja hyvän työporukan 
- Kattavan perehdytyksen työhön 
- Kokoaikaisen arkityön 
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaamme palvelukseen. Aloitus on tehtävässä mahdollisimman pian. 
 
Oletko etsimämme reipas myyntiassistentti, joka on työssään tarkka ja tunnollinen tekijä? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 26.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen arkisin klo 9 - 10 p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.