TALOUSHALLINNON PALVELUPÄÄLLIKKÖ, Tampere

Palveleva, asiakasta kuunteleva toimintamalli on kulmakivi, johon olemassaolomme perustuu. Haluamme tarjota markkinoiden parhaat ja käyttäjäystävällisimmät ohjelmisto- sekä palveluratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Uunituoreen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan olemme onnistuneet. Tällä hetkellä Pajalaisia on parikymmentä, ja useat meistä ovat olleet täällä jo yli vuosikymmenen, välillä – niin halutessaan - tehtäviä vaihtaen. Meillä on rento, mutta ahkera ja visioita pursuva tekemisen meininki eikä asioiden kehittymistä hankaloiteta liiallisella kankeudella. Omaan työhönsä ja työympäristöönsä saa ja mielellään pitääkin vaikuttaa. Kuulumme pohjoismaiseen vahvaan konserniin, joten muskelit ovat kunnossa ja meillä saa halutessaan myös aimo ripauksen kansainvälisyyttä. Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmisto- sekä tilitoimistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Tutustu meihin www.pajadata.fi

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tulet ottamaan kokonaisvastuun tilitoimistopalveluistamme ja toimimaan suorana esimiehenä kolmelle alan ammattilaiselle. Olet kehityshaluinen ja osaat löytää uusia toimintatapoja, jolla saat tehostettua yksikkösi toimintaa. Pystyt kommunikoimaan muutokset eteenpäin ja toimimaan linkkinä eri yksiköiden välillä.

Et pelästy kovaa kasvutavoitetta, vaan haluat olla mukana luomassa uutta. Hallitset usean langan kädessä pitämisen sekä osaat organisoida tarvittaessa asioita eteenpäin.  

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta taloushallinnosta, jossa olet työskennellyt kirjanpito-, palkanlaskenta ja tilinpäätöstehtävissä. Olet käytännönläheinen toimija, jolla on jalat tukevasti maan kamaralla. Sinulle eduksi on aiempi tausta esimiestehtävissä tai omaat luontaisen kyvyn johtaa ihmisiä. Olet hyvin tavoiteorientoitunut ja haluat johdattaa Pajadatan myös parempiin tuloksiin. Sinulla on monipuolista ohjelmistokokemusta käyttäjänä sekä kokemusta ohjelmistokehityksestä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tulet työskentelemään johtoryhmässä ja pystyt omalla tekemiselläsi vaikuttamaan tulevaisuuden rooliisi. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön jatkuvan tuen, menestyäksesi työssäsi. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja kannustavan palkkauksen. Työpisteesi sijaitsee Mediapoliksessa Tampereella.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Mikko Keskinen 040 674 3150 tai mikko.keskinen@manpowergroup.fi .

Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia