RATKAISUMYYJÄ, Helsinki

Tietokeskus on suomalainen vuonna 1989 perustettu ICT-palveluyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 74 milj. €. Palvelemme asiakkaitamme 200 henkilön voimin yhdessä, hyvällä fiiliksellä ja rohkeasti. Uskomme, että parhaat asiat syntyvät, kun olemme vahvasti läsnä koko palvelukattauksellamme asiakkaiden arjessa, samoilla paikkakunnilla heidän kanssaan. Meidät löytääkin palvelemasta raudanlujalla asiantuntemuksella 11 eri kaupungissa Suomessa. Tuttujen paikallisten osaajien lisäksi Tietokeskuksen valtakunnalliset resurssit ja tarvittava täsmä- ja syväosaaminen ovat aina käytössäsi. www.tietokeskus.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Tietokeskukselle aktiivista ja tuloshakuista

RATKAISUMYYJÄÄ, Helsinki

Työskentelet osana neljän hengen myyntitiimiä Helsingissä ja tukenasi on koko palvelumyynnin organisaatio. Toimintamme on ketterää ja pyrimme aktiivisesti hakemaan palautetta asiakkailtamme ja parantamaan palveluitamme. Raportoit liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on jo ainakin parin vuoden kokemus B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta ICT-palveluiden ympärillä pienille ja keskikokoisille yrityksille. Kykenet kuljettamaan asiakkuuden ensikontaktista sopimusneuvotteluihin; tukea saat nopeasti kollegoiltasi ja muulta organisaatiolta sekä muista myyntitiimeistä. Meillä tehdään töitä itsenäisesti, mutta yhdessä.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja tuloshakuinen; kykenet myös tiimityöskentelyyn. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaittesi liiketoiminnasta ja ymmärrät, miten asiakkaiden haasteita voidaan ratkaista IT-palveluiden avulla.

Ensisijaisesti etsimme yrityskulttuuriimme ja kasvuvaiheeseemme sopivaa tyyppiä, joka on valmis rakentamaan kanssamme Tietokeskusta seuraavalle tasolle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikkaa yhteen kiinnostavimmista ja nopeimmin kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, voittoja, tappioita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Saat myös huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti, sekä organisaation tuen ja arvostuksen työllesi. Jottei tämä jää pienistä asioista kiinni, tarjoamme tietenkin myös kilpailukykyisen palkkamallin, mahdollisuuden etätyöhön ja asianmukaiset työvälineet. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 1.10.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta – www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.