IT-LÄHITUKIHENKILÖ, Lappeenranta

Printcom Center Oy on vuonna 2011 perustettu, 100% kotimainen, yrittäjävetoinen ICT- alan myynti- ja palveluorganisaatio. Meillä työskentelee 50 alan huippuosaajaa viidellä eri paikkakunnalla ja liikevaihtomme on vuositasolla 12 miljoonaa euroa. Kuulumme valtakunnallisesti toimiviin Canon Business Center- ja G30 ketjuun. Lisätietoja meistä löytyy osoitteessa: www.printcom.fi

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Karjala, Lappeenranta
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt Lappeenrantaan kahta IT-lähitukihenkilöä vakituisiin työsuhteisiin. IT-Lähitukihenkilönä tulet toimimaan onsite-tukitiimissä 2. tason tuen tehtävissä asiakkaidemme tiloissa Lappeenrannan lähialueilla. Työtehtävät sisältävät perinteisen työasematuen lisäksi mobiililaitetukea, työasemien asennusta ja konfigurointia sekä erilaista ongelmanratkaisua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
  - teknistä peruskoulutusta (tietotekniikka- tai sähkötekniikka-ala)
  - kokemusta MS-käyttöjärjestelmistä ja -toimistosovelluksista
  - kokemusta yleisimmistä mobiilikäyttöjärjestelmistä
  - sujuvaa Suomen ja englannin kielen osaamista
  - ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
  - toiseen avoinna olevaan tehtävään edellytämme myös palvelin-, AD- ja verkko-osaamista.

Printcom on kasvuyritys ja tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat liittyä Printcomin tiimiin, niin hae tehtävää www.experis.fi –sivujen kautta 22.10. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Petteri Paassola, 040 17 55 818 ja petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.