SAP SERVICE MANAGER, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Kansainvälinen asiakkaamme hakee vakituiseen tehtävään

SAP SERVICE MANAGERIA

Tehtävässä olet vastuussa palvelutuotannosta, toimittajien ohjaamisesta ja laadun varmistamisesta, vaatimusten hallinnasta ja liiketoimintarajapinnassa työskentelystä.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on jo usean vuoden kokemus ICT-alalla toimimisesta. Sinulla on kokemusta useista SAP-moduuleista ja sovellusten hallinnasta. Olet jo vastannut alihankkijoiden toiminnasta; Suomen lisäksi sinulle on tuttua offshore-toimittajien hallinta. Olet ITIL-sertifioitu tai ITIL on sinulle muuten tuttu. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme Sinulle vakituisen ja monipuolisen tehtävän suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja saat ammattilaisorganisaation tuen ja kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2017 rekisteröimällä englanninkielinen CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi.