HSE- AND QUALITY ENGINEER, Raisio

Hiab on maailman johtava ajoneuvojen kuormankäsittelylaitteiden sekä älykkäiden palvelujen ja digitaalisten ratkaisujen toimittaja. Hiabin tuotevalikoimaan kuuluu luokkansa parhaat kuormankäsittelylaitteet, kuten HIAB-kuormausnosturit, LOGLIFT- ja JONSERED-puutavara- ja kierrätysnosturit, MOFFETT-ajoneuvotrukit, MULTILIFT-vaihtolavalaitteet ja ZEPRO-, DEL- ja WALTCO- takalaitanostimet. Alan edelläkävijänä olemme sitoutuneet tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa ja kehittämään tulevaisuuden älykkäitä kuormankäsittelyratkaisuja. www.hiab.com Hiab on osa Cargotecia. www.cargotec.com

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Raisio
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1


Haemme nyt Raisioon vakituiseen työsuhteeseen sinua

HSE- AND QUALITY ENGINEER

Tulet olemaan tärkeä osa Multiliftin Raision tehtaan HSEQ-organisaatiota, jonka tarkoitus on tukea tuotantoa päivittäisessä turvallisuus- ja laatutyössä, sekä luoda ja kehittää toimintatapoja ja työkaluja tukemaan niiden kehittymistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastuullesi kuuluvat mm riskien arviointi, turvallisuusarviointi ja niihin liittyvät toimenpidesuunnitelmat. 

Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan ja HSEQ-organisaation eri henkilöiden kanssa, vastaten myös omalta osaltasi sinulle määriteltyjen päivittäisten tehtävien hoitamisesta. Työssäsi pääset tekemisiin monipuolisesti erilaisten ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Haettavalta henkilöltä odotamme
- Positiivista ja aktiivista asennetta ja innostunutta työotetta
- Hyviä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaitoja
- Kykyä kommunikoida ja vaikuttaa
- Oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
- Soveltuvaa koulutusta ja työtehtävien mukana saatua työturvallisuus- ja laatukokemusta 
- Sujuvaa tietojärjestelmien käyttöä
- Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme
- Kokemus riskien arvioinnista ja auditoinneista
- Käytännön kokemuksen kautta hankittua ongelmanratkaisukykyä
- Multilift-laitteiden ja toimittajien tuntemus
- OHSAS18001, ISO9001, ISO14001, ISO3834 järjestelmien tuntemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa HSEQ-Manager Jyrki Anttila pe 10.11. klo 13-16, gsm 0400 236530
sekä ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti ma 13.11. klo 13-14, gsm 050 390 9831. 

Hae paikkaa 17.11.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä hakemuksesi hakemaasi tehtävään: HSE- AND QUALITY ENGINEER, Raisio. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.