JAVA-OHJELMISTOKEHITTÄJÄ, Espoo

Suomen Hippos ry on valtakunnallinen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö, johon kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Suomessa on 74 200 hevosta. Keskusjärjestö pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista, johtaa ja valvoo ravikilpailutoimintaa sekä harjoittaa koulutus-, järjestö- ja julkaisutoimintaa. Suomen Hippos ry omistaa Suomen Hevosurheilulehti Oy:n.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään innostunutta

JAVA-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja pääset kehittämään Hippos ry:n heppajärjestelmää yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on mielellään jo parin vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä; tällä hetkellä tiimissä rakennetaan responsiivisia käyttöjärjestelmiä. Java on sinulle tuttu ohjelmointikieli ja sinulta sujuu backend ja frontend- kehitys. Järjestelmää on jo kehitetty visuaalisesti, joten tyhjästä ei tarvitse aloittaa; pääset itse kehittämään järjestelmää omien kykyjen mukaan. Eduksi katsomme SQL-tietokanta ja Linux-ymmärryksen. Sinulla on joustava ja asiakaslähtöinen asenne ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tiimissä on neljä osaavaa asiantuntijaa. Työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen – meillä viihdytään ja annetaan vapauksia ”toteuttaa itseään”.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja kehittämään laajaa järjestelmää. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 21.8.2017 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen pe 11.8.2017 klo 12-13, 040 350 4472

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.