PALKKAHALLINNON TIIMINVETÄJÄ, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Helsingin keskustassa sijaitseva asiakkaamme etsii kauttamme

PALKKAHALLINNON TIIMINVETÄJÄÄ

Toimenkuvaasi kuuluu keskeisenä osana palkanlaskentatiimin esimiestyö sekä toiminnan operatiivinen vetovastuu. Tuet tiimiä heidän päivittäisessä työssään ja kehität tiimin toimintaa oikeaan suuntaan. Työskentelet läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten HR:n, taloushallinnon ja liiketoimintajohdon kanssa. Toimit esimiestehtävien lisäksi myös itse palkanlaskennan parissa.

Sinulla on taito johtaa ja motivoida tiimiä hyvien esimies- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta. Sinulta löytyy vankka tuntemus palkanlaskentaan liittyvistä prosesseista sekä osaamista ja halukkuutta prosessien kehittämiseen.

Etsimme osaajaa, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja aito kiinnostus prosessien kehittämiseen palkanlaskennan näkökulmasta.

Odotamme sinulta lisäksi
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- kokemusta sekä palkanlaskenta- että esimiestehtävistä

Tarjoamme sinulle
- vastuullisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän
- mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
- mahdollisuuden työskennellä osaavien kollegoiden parissa dynaamisessa asiantuntijaorganisaatiossa, alansa huippuyrityksessä

Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla Hae-painiketta.