MUUTOSJOHTAMISEN JA VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme suurelle pankkialan asiakkaallemme

Muutosjohtamisen ja viestinnän asiantuntijaa

elokuun alussa alkavaan haastavaan, suureen hankkeeseen. Asiakkaamme modernit työtilat sijaitsevat Helsingin keskustan kupeessa, ja sopimus solmitaan aluksi noin kuudeksi kuukaudeksi.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta suuren hankkeen viestinnästä ja pystyt nopeasti sekä tehokkaasti tuottamaan laadukasta viestintää. Sanallisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy hyvää visuaalinen silmää monipuolisen viestintämateriaalin työstämiseen. Otat työhösi hyvin itsenäisen ja oma-aloitteisen otteen, etkä hätkähdä vaikka välillä sinua tarvitaan monessa suunnassa samaan aikaan. Työparinasi toimii henkilö, joka vastaa hankkeen viestinnästä. Tämän lisäksi pääset tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti, hakuaika päättyy jo maanantaina 19.6. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Heli Villa, heli.villa@fi.experis.com