MYYNTIJOHTAJA , Helsinki

Entteri Oy on vuonna 1994 perustettu vakaa kotimainen terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja. Työllistämme noin 35 tuotekehityksen ja suun terveyden ammattilaista Helsingissä ja Tampereella. Olemme osa 2 700 ihmistä työllistävää kansainvälistä Planmeca-konsernia, joka vie hammashoidon laitteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan. Keskitymme yksityisen suun terveydenhuollon asiakkaiden palvelemiseen. Päätuotteemme on AssisDent-potilastietojärjestelmä, joka on alallaan selkeä edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa. AssisDent on SaaS-pohjainen pilvipalvelu, jota käyttävät niin Suomen suurimmat yksityisen sektorin toimijat kuin pienemmät yksittäiset yrittäjävetoiset hammaslääkäriasemat

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme  

MYYNTIJOHTAJAA,

joka tule tekemään uudenlaista ja uniikkia menestystarinaa terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden maailmaan.

Tehtävässä sinulla on mahdollisuus toimia uranuurtajana AssisDentin kansainvälistämisessä. Vastaat yhtiön kansainvälisissä liiketoiminnoissa tarvittavan organisaation rakentamisesta sekä markkinoiden analysoinnista ja avaamisesta. Myyntijohtajana vastuullasi on myös terveydenhuollon tietojärjestelmäpalveluiden myynti, asiakkuuksien johtaminen sekä markkinoinnin kehittäminen. Asiakaskuntasi sijaitsee pääosin ulkomailla, mutta myös kotimaassa.

Odotamme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä, jopa kekseliäästä myyntityöstä sekä kansainvälisistä liiketoiminnoista ja/tai kv-liiketoiminnan avaamisesta. Sinulla on luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja rakentaa niitä palveleva, asiakkaan liiketoimintatavoitteita tukeva aidosti innovatiivinen kokonaisratkaisu.

Olet tuloshakuinen ja uusista palveluista innostuva kehittäjä, joka omaa hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet myös analyyttinen ja ymmärrät myynnin tunnuslukuja. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja kuulut yrityksen johtoryhmään.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, matkustusvalmiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Muu kielitaito ja Terveydenhuoltoalan ja/tai IT-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavan kansainvälisen liiketoiminnan parissa sekä kilpailukykyiset etuudet vakavaraisessa yhtiössä. Työ on liikkuvaa, mutta toimisto sijaitsee Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää pian, koska haastattelut alkavat heti.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.