RAKENNESUUNNITTELIJAA / RAKENNUSSUUNNITTELIJAA, Teerijärvi

Teri – Talot Oy on Pohjanmaalla, Teerijärvellä sijaitseva talotehdas joka valmistaa korkealuokkaisia puutaloja sekä omakotirakentajien että rakennusliikkeiden tarpeisiin. 1974 perustettu Teri-Talot Oy on osa perheyrityksenä toimivaa kansainvälistä Rani Plast-konsernia. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 40 henkilöä. Käytämme ensiluokkaisia ja kestäviä materiaaleja sekä panostamme laatuun ja toimitusvarmuuteen rakentaessamme asiakkaillemme uniikkeja koteja.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Kruunupyy
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Toiminnan kasvaessa haemme Teri-Talot Oy:n palvelukseen Teerijärvelle

RAKENNESUUNNITTELIJAA / RAKENNUSSUUNNITTELIJAA

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat pien- ja rivitalojen rakennesuunnittelu, määrälaskenta ja rakennussuunnittelu. Sinulla on näyttöjä ja kokemusta onnistuneista projekteista.  Tarkempi tehtävänkuvaus määrittyy valitun henkilön osaamisen mukaan. 

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on kokemusta projekteista ja viranomaisyhteistyöstä sekä ymmärrät asiakasrajapinnassa työskentelyn vaatimukset. Vertex suunnittelu-ohjelmistojen tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi. Olet asiakaslähtöinen ja kommunikoit sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä.

Tarjoamme: 
- mielekkään, vastuullisen ja haastavan tehtävän
- vakituisen työsuhteen ja viihtyisän työympäristön
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
- hyvät urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 5.3.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Recruitment Consultant Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.