YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, Tuusula

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalvelujen tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Hoiva- ja terveysalan monialaosaaminen ja laaja palvelutarjonta ovat pitkän kokemuksen lisäksi Vetrean ehdottomia vahvuuksia. Vaalimme ja edistämme asiakkaidemme terveyttä arvoinamme avarakatseisuus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Vetrealaisia on noin 850 ja avarakatseisuus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus luovat toimintamme perustan arkipäiväisessä työssämme.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Tuusula
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Terveydenhuoltoala - Health Care
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko olla tuloksentekijä, valmentaja, yhteistyön rakentaja ja kehittäjä? Vetreassa tämä on mahdollista.

Haemme nyt Tuusulaan 

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ  

alkuvuodesta 2020 avattavaan uuteen vammautuneille tarkoitettuun palvelukotiin. VetreaElo Venny tarjoaa ympärivuorokautista, pysyväisluontoista tehostettua palveluasumista sekä asumisvalmennusta ja intervalliasumista esim. omaishoidon tarpeisiin. Meille Tuusulaan tulee 21 asukaspaikkaa ja asunnot on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena.  

Monipuolinen tehtäväkenttäsi muodostuu uuden yksikön toiminnan käynnistämisestä, johtamisesta, kehittämisestä, kunta- ja sidosryhmäyhteistyöstä, verkostoitumisesta sekä tulevaisuudessa muiden yksiköiden esimiesten tukemisesta. 

Tehtävä edellyttää vähintään sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK-korkeakoulututkintoa, vahvaa kokemusta työskentelystä vammaispalveluiden saralta sekä hyvää johtamistaitoa. Sinulla on aktiivinen ja kehittävä ote, etkä pelkää yllättäviäkään tilanteita. Sinulla on myös vahva kokemus asiakaslähtöisestä esimiestyöstä.

Tarjoamme vastuullisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä Vetrea-konsernissa. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Olemme hyvän elämän suomalainen mahdollistaja!

Lisätietoja: https://www.vetrea.fi/ ja https://www.vetrea.fi/palvelut/vammautuneiden-asumispalvelut-vetreaelo/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 20.9.2019 mennessä rekrytointikumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit: Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.