SPECIALIST, Kuopio

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja ja IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittemme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfon liikevaihto on 128 miljoonaa euroa (2016) ja yrityksessä työskentelee noin 900 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja osoitteessa enfogroup.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme Enfo Oyj:lle Kuopioon kolmea

SPECIALISTIA

asiakaspalvelutehtäviin Service Desk –yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden työpyyntöjen vastaanottaminen ja käsitteleminen. Käyttötukea asiakkaille annetaan tietokoneen peruskäyttöön, sovittujen ohjelmistojen käyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä tilanteissa. Tarvittaessa työpyynnöt eskaloidaan eteenpäin, joten tehtävässä toimitaan useiden eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - asiakaspalveluhenkisyyttä ja halukkuutta toimia asiakaspalvelutehtävissä
  - työasemien teknistä osaamista (käyttöjärjestelmät, selaimet, tulostukset)
  - yleisimpien toimisto-ohjelmien perusosaamista
  - Active Directory ja/tai Office 365 -tuntemusta
  - suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  - oppimishalukkuutta ja -kykyä
  - oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  - reipasta asennetta ja avointa suhtautumista
  - tiimityötaitoja
  - aikaisempi kokemus työasemista, IEMistä ja SCCMstä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi

Tehtävä on vuoden kestävä määräaikainen työsuhde, joka solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi oheisen HAE-painikkeen kautta viimeistään 31.12.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.