KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ (asunnot), Helsinki

Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 52 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Kiinteistöpäällikköä (asunnot) sijoitustoiminnon kiinteistöyksikköön
 
Tehtävä on uusi ja kiinteistöpäällikkönä vastaat Kevan noin 3 700 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon teknisen ylläpidon johtamisesta. Kiinteistöyhtiön (64 kpl) isännöitsijät ovat keskeisin ulkoinen sidosryhmäsi, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Kevan kiinteistöyksikössä kiinteistöpäällikkö toimii asuntotiimissä ja raportoi asuntosalkunhoitajalle.
 
Tehtävä on sinulle sopiva kun
 
- sinulla on näyttöjä rakennusalan asuinkiinteistöjen ylläpidosta ja/tai korjausrakentamisesta
- sinulla on kokemusta alihankintaverkoston johtamisesta (mm. isännöitsijät ja urakoitsijat)
- osaat johtaa ja koordinoida erilaisia rakentamisen kehityshankkeita
- osaat suunnitella ja esittää valmistelemiasi kokonaisuuksia erilaisille kohderyhmille
- olet kouluttautunut rakennusalalle (Di, insinööri)
- sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä suullisesti että kirjallisesti
- eduksi katsotaan kokemus asuntojen vuokrauksesta
 
Tarjoamme sinulle
 
- uuden tehtävän, jossa pääset johtamaan erilaisia kehityshankkeita
- vakaan ja luotettavan organisaation tuen
- kilpailukykyisen paketin hyvillä eduilla ja joustavilla työskentelymahdollisuuksilla
 
Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi
Viimeinen hakupäivä
2019-09-27