Experis Research Academy

Taustatutkimuksen merkitys suorahakujen parissa kasvaa koko ajan ja Experis-tiimissämme työskentelee tällä hetkellä viisi kokoaikaista Researcheria erilaisissa rooleissa kattaen myös ylemmän johdon suorahaut. Järjestämme 2019 kevään aikana vapaaehtoisuuteen perustuvan akatemian alasta kiinnostuneille Helsingissä ja Tampereella.

Oletko HR-uran alkuvaiheessa oleva ja kiinnostunut kehittämään Researcher-osaamistasi? Haku Experiksen maksuttomaan Research-akatemiaan alkaa NYT!

Kouluttajina toimivat Experiksen Senior Researcherit Tapani Aittoniemi ja Jani Laine, joista molemmilla on laaja aiempi rekrytointikokemus.

Akatemiassa opetetaan perusteet Researcher-työn hakutekniikoihin ja annetaan eritasoisia kotitehtäviä, joista jokainen saa henkilökohtaisen suullisen palautteen.

Akatemia antaa perusteet Researcherin työhön ja osallistujat saavat todistuksen akatemian suorittamisesta. Akatemian aikana on mahdollisuus verkostoitua Experiksen kokeneiden suorahakukonsulttien kanssa ja pohtia omaa kiinnostusta tähän tehtävään.

Kurssi sisältää kuusi tapaamista noin 2-3 viikon välein Experiksen toimistolla Helsingissä ja Tampereella.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, lähetä LinkedIn-profiilisi ja hakukirje Tapanille tai Janille 3.3..2019 mennessä. Mukaan mahtuu 3-4 osallistujaa/kaupunki.    

Huom! Kyseessä ei ole Trainee-ohjelma. Kurssin Case-esimerkkeinä tullaan käyttämään anonyymejä jo päättyneitä toimeksiantoja.