A74ed626

ManpowerGroup

ManpowerGroup Suomessa ja maailmalla

ManpowerGroup on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, konsultointiin sekä palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii 80 maassa. Suomessa aloitimme vuonna 1997 ja palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Yhdistämme yksilöiden osaamisen ja potentiaalin yritysten tavoitteisiin. Olemme edelläkävijöinä luomassa ja tuottamassa innovatiivisia henkilöstöratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme selviytymään voittajina muuttuvassa työmaailmassa.

Vuosittain tuotamme palveluita ja ratkaisuja yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä globaaleihin yhtiöihin. ManpowerGroup toimii viiden brändin alla: Talent Solutions, Experis, Manpower ja Proservia. Tutustu brändeihimme tarkemmin täältä.

Tutustu 70 vuoden toimintahistoriaamme interaktiivisesta linkistäManpowerGroup globaalisti

Pääkonttori 100 Manpower Place, Milwaukee, WI 53212 USA

ManpowerGroup.com
ManpowergGroup.fi

Osakkeet New Yorkin pörssi NYSE: MAN

Perustettu 1948

Pääjohtaja Jonas Prising

ManpowerGroupin globaali verkosto:

ManpowerGroupin toimistoja on 80 maassa, yhteensä 2 700 toimistoa

  • Manpower -toimistoja 80 maassa

  • Experis -toimistoja yli 50 maassa

  • Right Management -toimistoja 48 maassa

Oma henkilöstö 27 000 ympäri maailmaa

Henkilöitä sijoitettu työtehtäviin

  • Yli 3 miljoonaa rekrytointia vakituisiin tai määräaikaisiin tehtäviin 2016; näistä 500 000 vakituisiin tehtäviin, lähes 13 000 uusiin tehtäviin Right Managementin uramuutospalvelujen kautta.

Valmennettuja henkilöitä

  • 11 miljoonaa henkilöä on osallistunut ManpowerGroupin valmennus- ja kehitysohjelmiin

Asiakkaiden määrä

  • 400 000 maailmanlaajuisesti; sisältää pieniä ja keskisuuria yrityksiä kuten myös maailman suurimpia ja monikansallisia yrityksiä

Liikevaihto 2014 21 mrd USD

Maantieteellinen laajuus

Vaikka pääkonttori on USA:ssa, 85 % ManpowerGroupin liikevaihdosta tulee USA:n ulkopuolisesta toiminnasta. Suurimmat markkina-alueet ovat Ranska (26 % liiketoiminnasta), USA (13 %) ja Iso-Britannia (8 %).