E070fb4c

Brändit

Experis on osa ManpowerGroupia, maailman johtavaa resursointiratkaisujen kehittäjää ja tuottajaa. ManpowerGroup-konserniin Suomessa kuuluvat seuraavat brändit.
Henkilöstöpalvelut ja resursointi

Manpowerin palvelut kattavat rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja soveltuvuusarvioinnit. Tuotamme kustannustehokkaita ja monipuolisia henkilöstöratkaisuja yhdistämällä oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan.


Johto- ja asiantuntijatason resursointi

Experis auttaa organisaatioita löytämään tuloksiin sitoutuneita johto- jaasiantuntijatason osaajia avainpaikoille. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin.

Uranhallinta ja urajohtaminen

Right Management on globaali asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus urajohtamisen, yksilöllisen urasuunnittelun ja uramuutos-tilanteiden konsultoinnista organisaatioissa.


Ulkoistetut palveluratkaisut

ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja.Service Desk- ja etähallintapalvelut

Proservia tuottaa Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin.