E070fb4c

Brändit

Experis on osa ManpowerGroupia, maailman johtavaa resursointiratkaisujen kehittäjää ja tuottajaa. ManpowerGroup-konserniin Suomessa kuuluvat seuraavat brändit.
Henkilöstöpalvelut ja resursointi

Manpowerin palvelut kattavat rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja soveltuvuusarvioinnit. Tuotamme kustannustehokkaita ja monipuolisia henkilöstöratkaisuja yhdistämällä oikeat ihmiset oikeassa paikassa oikeaan aikaan.


Johto- ja asiantuntijatason resursointi

Experis auttaa organisaatioita löytämään tuloksiin sitoutuneita johto- jaasiantuntijatason osaajia avainpaikoille. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin.

Uranhallinta ja urajohtaminen

Talent Solutions Right Management on globaali asiantuntija, jolla on yli 30 vuoden kokemus urajohtamisen, yksilöllisen urasuunnittelun ja uramuutostilanteiden konsultoinnista organisaatioissa.Ulkoistetut palveluratkaisut

Talent Solutions RPO on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja.Service Desk- ja etähallintapalvelut

Proservia tuottaa Service Desk- ja etähallintapalveluita kaiken kokoisiin loppukäyttäjäympäristöihin.