Account Manager, Europcar

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, joka tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille laadukkaita liikkumisratkaisuja. Organisaatiossamme työskentelee noin 190 autonvuokrauksen ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla ja noin 3000 ajoneuvon kalustolla.

Europcar on toiminut Suomessa vuodesta 1967 lähtien ja on osa kansainvälistä Europcar Mobility Groupia, joka toimii yli 140 maassa palvellen 9,5 miljoonaa asiakasta. Kansainvälisesti yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme liikkumisen vapautta, laadukasta autokalustoa, helppoa saavutettavuutta sekä hyvää palvelua ja hinta-laatusuhdetta.

Europcar on listattu Pariisin Pörssiin.

Lue lisää: www.europcar.fi ja www.europcar.com"

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme aktiivista

Account Manageria

Tehtävässä huolehdit Europcarin autonvuokrauspalveluiden myynnistä yritysasiakkaillemme. Myyntialueesi on Etelä-Suomi. Keskityt avaamaan uusia myyntimahdollisuuksia, jonka jälkeen hoidat ja kehität asiakkuuksia itsenäisesti eteenpäin. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä asiakaslähtöisestä b-to-b -myynnistä sekä asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa. Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja olet tottunut tavoitteelliseen myyntityöhön. Omaat positiivisen asenteen ja näet asioissa mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Aikaisempi kokemus auto-, leasing- tai esim. rahoitusalalta katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta ja näyttöjä vastaavista b-to-b -myynnin tehtävistä
  • soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta, vähintään ammattikorkeakoulutaso
  • kykyä tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
  • tuloshakuista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • matkustusvalmiutta kotimaassa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle myynnin näköalapaikan kasvavan ja alalla arvostetun menestyjän palveluksessa. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen sekä mielenkiintoisen asiakaskentän ja huippuluokan tuotteet ja palvelut. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 20.9.2021. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus