Account Manager Finland

Sten Toll grundade Cyklos 1994 med visionen att skapa nya tidens cykelparkering. Att kunna parkera cykeln på ett enkelt, bekvämt men säkert sätt. Idag är vi en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö. Vi har haft förmånen att leverera till några av de mest intressanta projekten i Norden och jobbar dagligen med utveckling och försäljning. Fortfarande med Stens vision och anda, att göra det svåra enkelt. Vi är ett team på ca 12 personer och omsätter ca 4 MEUR.

Vi är inne i en ny tillväxtfas och söker nu en självständig, ansvarsfull och aktiv

ACCOUNT MANAGER för att säkra vår tillväxt på den finska marknaden

Vi erbjuder dig en intressant och mångsidig position i ett växande företag i en spännande bransch. Du får ett självständigt arbete med högklassiga produkter.

I denna tjänst kommer du att ansvara för försäljningen av Cyklos cykelparkeringslösningar i Finland. Kunderna är främst städer, kommuner, byggföretag och arkitekter. Du bygger aktivt nya kundrelationer och samtidigt som du utvecklar befintliga kunder. Du arbetar kundorienterat och långsiktigt sätt, och säkerställer alltid en god kundupplevelse. Du arbetar från ett hemmakontor och är beredd att resa främst inom Finland. Du rapporterarar till Cyklos VD i Sverige.

Du har tidigare erfarenhet av liknande försäljningsuppgifter och trivs bra ute hos kunderna. Du arbetar långsiktigt och målmedvetet. Som person är du aktiv, självgående, en god lyssnare och har god samarbets-, och förhandlingsförmåga. Förutom finska talar du även svenska och engelska.

Blev du intresserad? Sök tjänsten, senast 20.1.2022 på www.experis.fi. Positionen tillsätts så fort som rätt person hittas. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Experis rekryteringskonsult Henrik Grönqvist, tel. 050 3699 464, [email protected]

Työn kuvaus