Account Manager, Gardena

Yli 50 vuotta sitten perustettu Saksasta lähtöisin oleva GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puutarhaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja sekä järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. GARDENA on johtava korkealaatuisten ja innovatiivisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa. Perinteisten puutarhatuotteiden lisäksi robottiruohonleikkurit ja puutarhan älyratkaisut ovat tärkeä osa Gardena-tuoteperheen ydintä. Vuodesta 2007 lähtien GARDENA on ollut osa Husqvarna Groupia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto-, ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden ja työvälineiden valmistajista työllistäen noin 13 000 ammattilaista maailmanlaajuisesti. McCulloch on vahvan historian ja tunnettuuden omaava pienkonemerkki. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Gardena-, Jonsered-, McCulloch- ja Klippo-tuotemerkeillä.

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme uutta innokasta osaajaa edistämään Gardena- ja McCulloch-tuotemerkkien myyntiä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Haemme touhukkaaseen 7 hengen tiimimme sinua, joka olet luonteeltasi myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja työhön reippaalla otteella tarttuva. Omaat kokemusta kaupan alan tai B2B-myynnin vastuullisista tehtävistä mielellään rautakauppa- tai puutarha-alalta.

Account Manager

Saat vastuullesi omia ketjuasiakkuuksia sekä oman pääkaupunkiseudulle keskittyvän myyntialueesi, jonka myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä vastaat. Lisäksi vastuualueisiisi kuuluvat myynnin tukitoimet, kuten asiakaskoulutusten suunnittelu ja toteutus aina materiaaleista koulutustilaisuuksiin saakka.

Ketjuasiakkaiden osalta hoidat valikoima- ja kampanjasuunnittelua sekä olet aktiivisesti yhteydessä omiin asiakkaisiisi. Myyntialueellasi huolehdit tuotteiden näkyvyydestä myymälöissä mm. esillepanojen ja valikoiman rakentamisen, tilausehdotusten tekemisen sekä kampanjoiden kautta. Pidät huolta hyvästä yhteydenpidosta asiakkaisiin sekä koulutat ja informoit myymälähenkilökuntaa mm. tuoteuutuuksista. Vastaat alueesi raportoinnista myyntijohdolle. Osallistut myös aktiivisesti messuihin ja muihin tapahtumiin osana tiimiämme.

Miten menestyt tehtävässä:

Etsimme myynnin ja asiakkuuksienhallinnan ammattilaista, joka omaa aidon kiinnostuksen myynnin tekemiseen ja asiakkaan auttamiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä, vahva vähittäiskaupan osaaminen ja kiinnostus puutarha-alan tuotteita kohtaan katsotaan merkittäviksi eduiksi. Persoonan osalta etsimme positiivista, innokasta ja esiintymistaitoista henkilöä, jolla on tahtoa kehittää omaa osaamistaan. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto. Muita tärkeitä asioita tehtävässä menestymiseen on kyky hallita kokonaisuuksia sekä tahto tehdä pitkäjänteistä työtä asiakkaiden ja kuluttajien tarpeet huomioiden. Työskentelet sujuvasti digitaalisia kanavia ja tietoteknisiä työvälineitä käyttäen, ja olet kiinnostunut myös puutarhan älyratkaisuista. Hallitset erinomaisesti MS Office -työkalut, erityisesti Excelin. Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa, mutta myös englannin kielen osaamisen tulee olla hyvällä tasolla. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja matkustamista.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tehtävässä pääset olemaan osana avointa ja kannustavaa työilmapiiriä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään. Saat työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä vähittäiskaupan parissa. Henkilöstön hyvinvointi varmistetaan laadukkailla työterveyspalveluilla, työsuhde-eduilla (auto, puhelin, laitteet) ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 11.10.2021 mennessä osoitteessa www.experis.fi. Voit tutustua Gardenaan osoitteessa https://www.gardena.com/fi Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Janne Aho, puh. 040 838 1935 tai sähköpostilla janne.aho@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus