KOULUTUSKOORDINAATTORI, Helsinki


Adato Energia Oy on Energiateollisuus ry:n tytäryhtiö ja ensisijaisesti suomalaisten energiayritysten palveluyhtiö. Adaton koulutus- ja viestintätuotteet ovat energia-alalla hyvin tunnettuja. Yhtiön asiakkaita ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt, energia-alan järjestöt ja viranomaiset.

Adato on perustettu vuonna 1989. Yhtiön toimistossa Helsingin Etelärannassa työskentelee 15 adatolaista.

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

www.adato.fi

Haemme organisointitaitoista ja tehokasta KOULUTUSKOORDINAATTORIA.

Koulutuskoordinaattorina vastaat seminaarien ja koulutusten toteutuksesta yhdessä sisältövastaavan kanssa.

Vastuualueellesi kuuluu

  • Tilaisuuksien käytännön asioiden hoito (mm. tila- ja tarjoilujärjestelyt, palautteen kerääminen ja laskutus)
  • Tilaisuuksien markkinointi
  • Yhteydenpito alan sidosryhmiin

Tehtävä edellyttää yhteistyökykyä, myyntihenkisyyttä ja huolellisuutta. Lisäksi odotamme taitoa hallita isoja kokonaisuuksia, proaktiivista työotetta ja matkustusvalmiutta. Kokemus koulutusalalta sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään ja toteuttamaan Adato Energian tapahtumia, yhtiöön jossa työskentelee sitoutuneita ja asialleen omistautuneita adatolaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680, heli.villa@fi.experis.com ke 6.5. klo 9 - 10 tai to 14.5. klo 15 - 16.

Hae tehtävää 21.5.2020 mennessä painamalla alla olevaa Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus