Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ


Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko myynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme Varsinais-Suomen alueelle energistä ja vastuullista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat tulosvastuullisesti John Deeren maatalouskoneiden myynnistä, asiakkuuksista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Asiakkaitasi ovat jakeluverkostomme. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Toimit myös esimiehenä alueesi konemyyjille.

Etsimme ennen kaikkea aktiivista, huumorintajuista ja sosiaalisesti taitavaa myynnin ammattilaista, jolla on kykyä rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Omaat aitoa halua työskennellä päivittäin asiakkaiden parissa ja varmistaa heille parhaan palveluratkaisun. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen, itsenäinen ja aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä ja kehittää työtään ja tehdä pitkäjänteisesti tuloksellista myyntityötä.
Toivomme

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • kokemusta b2b ratkaisumyynnistä
  • aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • vastuullista ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluistaTarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Toimialueesi on Varsinais-Suomi.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultti Kati Tuominen 0503909787, kati.tuominen@manpowergroup.fi.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 27.11.2019 osoitteessa www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus