Aluemyyntipäällikkö

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Konsernilla on tehtaita kolmella paikkakunnalla suomessa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. JELD-WEN konserni työllistää yli 500 henkilöä Suomessa.

Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi.

Haemme nyt

Etelä-Suomen ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu myyntialueen myynnistä vastaaminen sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Asiakkaitasi ovat rautakauppaketjujen päälliköt, aluepäälliköt ja tuoteryhmäpäälliköt sekä kauppiaat.

Odotamme Sinulta AMK-tasoista kaupallista tai teknistä koulutusta rakennus- tai puuteollisuusalalta. Arvostamme kokemusta myyntityöstä ja erityisesti rakennustarvikemyynnistä tai yhteistyöstä rakennusliikkeiden kanssa. Tärkeintä meille kuitenkin on asenteesi; olet kiireenkin keskellä ystävällinen ja aikaansaava, ja asiakkaan ongelmat ovat sinulle tärkeitä ja haluat löytää niihin ratkaisun.

Persoonana olet rohkea, sosiaalinen ja aikaansaava. Osaat kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella vastaukset. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Nautit liikkuvasta ja vapaasta työstä ja olet valmis ottamaan vastuuta omasta työstä ja myynnistä. Koska JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä konsernia, tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä - me tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään. Autamme sinua kasvamaan ovituotteiden ja -palveluiden asiantuntijaksi.

Meille jatkuva parantaminen kaikessa tekemisessä on osa toimintakulttuuriamme sekä arvojamme. Voit tutustua koko arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus