Aluemyyntipäällikkö

Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Hexagoniin kuuluva Leica Geosystems kehittää kattavia ratkaisuja mittaus- ja rakennusalan ammattilaisille. Asiakkaamme luottavat laatutuotteisiimme ja innovatiivisiin sovelluksiimme kaikissa paikkatietotarpeissaan. Tarkalla huipputeknologialla, pitkälle kehitetyillä ohjelmistoilla ja kattavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) työllistää noin 21,000 henkilöä 50 eri maassa ja sen liikevaihto on noin 3.8 miljardia euroa (4.6 mrd. USD).

Lisätietoja meistä: www.leica-geosystems.com.

Innostutko myynnistä, uusista haasteista ja ajatteletko ratkaisukeskeisesti? Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, jossa kehitetään jatkuvasti uusia asiakasratkaisuja? Nautitko ympäristöstä, jossa töitä tehdään intohimolla ja toisiaan tukien?

Leica Geosystems hakee aktiivista ja tuloshakuista ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Surveying-tiimiinsä.

Tehtävässä vastaat olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä ja uusien asiakassuhteiden rakentamisesta yhdessä muun organisaatiomme kanssa Etelä-Suomen alueella. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä, luot hyvää asiakaskokemusta ja varmistat, että asiakastyytyväisyytemme on huipputasoa. Sinulla on halua ja kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja markkinoita. Tehtävässä raportoit Suomen Surveying myynnin vetäjälle. Ihanteellinen asuinpaikkasi on pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta ja hyviä näyttöjä onnistumisista teknisestä b-to-b-myynnistä
  • soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta (mielellään vähintään AMK-taso)
  • hyvää asiakaslähtöistä ajattelua ja halua työskennellä asiakasrajapinnassa tavoitteellisesti
  • itseohjautuvuutta, yhteistyökykyä sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • matkustusvalmiutta lähinnä kotimaassa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Aikaisempi kokemus maanmittauslaitteista katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja näköalapaikan globaalissa, erittäin menestyvässä ja alan johtavassa korkean teknologian yrityksessä. Meillä työskentelet huippuluokan tuotteiden ja palveluratkaisuiden parissa ja vastaat monipuolisesta asiakaskentästä. Meillä pääset myös kehittymään, sillä koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti sekä coachaava johtamiskulttuurimme tukee jatkuvaa tiimiläisten oppimista. Tarjoamme sinulle lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen sekä yrityksen ja kollegoiden jatkuvan tuen.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 1.2.2022 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Työn kuvaus