Compliance Officer


Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Digitaalisuus on osa kaikkea liiketoimintaamme.

Arvato Financial Solutionsin palvelutarjoamaan kuuluvat taloushallinnon ulkoistuspalvelut (O2C) sekä rahoituksen ja maksamisen ratkaisut.

Yli 10 000 asiakastamme toimivat mm. vähittäis- ja verkkokaupan, vakuutus- ja rahoitusalan sekä terveydenhuollon parissa. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistomme ovat Helsingissä ja Turussa.


Haemme nyt Helsingin toimistollemme vahvaa ammattilaista COMPLIANCE OFFICER -rooliin.

Tehtävänäsi on toimia lakiosastollamme ja vastata omalta osaltasi Suomen Compliance-toiminnasta.

Raportoit lakiasianjohtajallemme toimien itsenäisesti, mutta samalla tiiviissä yhteistyössä lakiosastomme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävänäsi on varmistaa, että organisaatiomme toiminta on linjassa compliance -toimintojen osalta. Vastuullasi on seurata lainsäädäntöä sekä viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten kehittymistä.

Toimit liiketoimintamme tukena tarjoten apuasi compliance -asioihin liittyvissä kysymyksissä. Pääset työssäsi myös kehittämään compliance -toimintoihin liittyviä malleja ja toimintatapoja. Yhtenä tavoitteenasi on tunnistaa ja arvioida mahdolliset riskit säännösten laiminlyöntiin liittyen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet koulutukseltasi oikeustieteiden maisteri. Sinulla voi olla myös joku muu akateeminen tutkinto, jos sinulta löytyy muutaman vuoden kokemus compliance -malleista ja toimintatavoista. Hyvä GDPR- ja AML-tuntemus katsotaan eduksi.
Osaat toimia itsenäisesti, mutta sinulla on taito toimia tiimissä. Olet maanläheinen ja helposti lähestyttävä. Sinulla on hyvät viestinnälliset taidot, ja autat muita mielelläsi muita. Olet tarkka, analyyttinen ja ongelmanratkaisutaitoinen.

Pohjoismainen organisaatio vaatii vahvaa kielitaitoa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on siis edellytys.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä, kansainvälisessä ja innovatiivisessa huipputiimissämme. Lisäksi tarjoamme organisaatiomme tuen työssäsi menestymiseen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.
Hakemusten käsittely ja haastattelut alkavat jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Hae tehtävää viimeistään 12.3.2020 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus