Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ASIAKKUUSANALYYTIKKO

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme! Tutustu meihin ilmarinen.fi/tyopaikat

Asiakkuusanalyytikko

Haemme Ilmariseen ketterää ja kehityshaluista asiakkuusanalyytikkoa kasvamaan huippuosaajaksi Suomen suurimpaan eläkeyhtiöön.

Työssäsi tuet asiakkuuksien johtamista tuottamalla ja kokoamalla relevantteja tietoja ja raportteja toiminnan tueksi. Tehtäväsi on tarjota vastauksia niin strategisiin kuin arkisempiinkin asiakkuuksia ja kanavia koskeviin kysymyksiin sekä pitää yllä ja kehittää asiakkuuksien käytössä olevia sovelluksia näiltä osin.

Haluamme vahvistaa verkostomaista toimintatapaa, jolla varmistamme eri näkökulmien huomioinnin sekä tietojärjestelmissämme että materiaaleissamme. Olet tämän verkoston keskeinen toimija, tunnistat yhteistyön saumat ja vedät yhteen keskeisen asiantuntemuksen. Olet tärkeä lenkki asiakastietokannan kehittämisessä. Lisäksi pääset mukaan rakentamaan systemaattista prosessia asiakkuuksien hallinnan ja myynnin datan jalostamiseen.

Keskeiset työtehtäväsi

 • Asiakastietojen seulonta ja analysointi sekä datan rikastuttaminen erilaisiin myynti-, markkinointi- ja viestintätarpeisiin.
 • Suunnittelet ja tuotat Ilmarisen myyntikohteet myynnin tarpeiden mukaan.
 • Kehität asiakastiedon raportointia tarpeiden mukaan.

Odotamme taitoa ja tahtoa

Pääset roolissasi osaksi asiakkuuksien tuki -tiimiä, jossa työskentelee 15 raportoinnin, tarjousten ja analysoinnin asiantuntijaa.

Haemme tiimiimme proaktiivista, tiedon ja lukujen ymmärtämisestä ja jalostamisesta aidosti innostunutta osaajaa. Voit hyvin olla vielä urasi alkupuolellakin. Tarjoamme sinulle näytön paikkoja sekä tukea tulevalle kasvupolullesi.

Arvostamme kokemusta vastaavan kaltaisten tehtävien parista, mutta kokemusvuosia tärkeämpänä pidämme sitä, että

 • olet oma-aloitteinen, ajattelet ennakoivasti ja reagoit ketterästi
 • olet työssäsi tarkka, tehokas, järjestelmällinen ja viet asiat maaliin
 • viihdyt roolissa, jossa pääset myös toimimaan erilaisissa verkostoissa
 • vuorovaikutus on sinulle luontaista ja osaat vetää verkostoja ilman esimiesmandaattiakin
 • olet enemmän joukkuepelaaja kuin sooloartisti
 • sinulla on käytännön kokemusta ja osaamista tietokannoista ja -varastoinnista
 • olet Excelin tehokäyttäjä
 • sinulla on ohjelmointiosaamista
 • sinulla on työn tuomaa ymmärrystä myynnistä ja markkinoinnista - tai olet vähintään innokas oppimaan näistä lisää
 • selkeiden yhteenvetojen tuottaminen on vahvuutesi ja osaat viestiä johtopäätökset kirkkaasti
 • sinulla on tehtävään soveltuva (esim. kaupallinen, matemaattinen tai tilastotieteen parissa tehty) korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa ja valmis työskentelemään kokopäiväisesti.

Tervetuloa meille

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuksien tuen vetäjä Anne Karttunen puh. 044 345 8686, pe 31.1 kello 14-15 tai ke 5.2. klo 14-15.

Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen www.experis.fi viimeistään 10.2.2020.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus