Automaatiosuunnittelija, NewIcon

Terveysteknologiayhtiö NewIcon on reilun 10 vuoden ajan erikoistunut lääkehuollon automaatiolaitteisiin, jotka perustuvat edistykselliseen ohjelmisto- ja robotiikkaosaamiseen. Valmistamme lääkkeiden varastoinnin, jakelun ja annostelun automaatiojärjestelmiä globaaleille markkinoille. Suomessa olemme markkinajohtaja - yli 200 toimitettua järjestelmää erilaisille apteekeille ja sairaaloihin. Lääkitysturvallisuus ja apteekkialan ammattilaisten ajan vapautuminen asiakastyöhön ovat tärkeitä automaation mukanaan tuomia etuja. Sairaaloissa automaatioratkaisut parantavat niin potilas- kuin työturvallisuutta samalla kun tehostuneesta työstä syntyy säästöjä ja työrutiinit helpottuvat. Tuotteemme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kotimaisten terveysalan ammattilaisten kanssa LEAN-ajattelua vaalien. Kotimaan lisäksi olemme tähän mennessä toimittaneet järjestelmiämme muun muassa Tanskaan, Venäjälle, Ranskaan, Israeliin ja Kiinaan. Maantieteellisen laajentumisen rinnalla haemme kasvua myös kasvattamalla tuote- ja palveluportfoliota uusilla innovatiivisilla tuotteilla.

Etsimme nyt NewIconille Kuopioon ­- maailman onnellisimman maan mukavimpaan kaupunkiin

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

kehittämään uutta teknologiaa ja tuotteita sekä tukemaan laitteiden ylösajoja ja käyttöönottoja.

Voit olla etsimämme tekijä, mikäli omaat:

- Sähköpuolen koulutuksen (vähintään amk-insinööri)
- Aiempaa työkokemusta teollisuusautomaatiojärjestelmistä
- Osaamista PLC-ohjelmoinnista, käyttöliittymistä ja kenttäväylistä (Twincat / Codesys)
- Halukkuutta opetella robottiohjelmointia (PACScript)
- Kokemusta automaatiolaitteiden/koneiden sähköasennuksista
- Hyvää piirikaavion lukutaitoa
- Hyvän suomen ja englannin kielen taidon

Lisäksi arvostamme:

- Suunnitteluprosessien tuntemusta ja kiinnostusta niiden kehittämiseen
- Kokemusta teollisuusroboteista
- Paineensietokykyä, joustavuutta ja luovuutta ongelmanratkaisussa
- Motivaatiota oppia lisää ja kehittyä työssään aina vain paremmaksi osaajaksi
- Kappaletavara-automaation tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden käyttää luovuutta tulevaisuuden alalla innovatiivisten tuotteiden parissa
- Kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi
- Joustavan työn ja vakituisen työsuhteen tulevaisuuden alalla
- Mukavan työyhteisön, joka tukee sinua työssä onnistumisessa

Tehtävässä on aloitus joustavasti sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 2.8.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Emma Montell, puh. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi 12.7.2021 asti ja 12.7.2021 jälkeen rekrytointikonsultti Laura Soininen, puh. 040 193 6742 tai laura.soininen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus