AZURE- JA MICROSOFT-INFRA-AMMATTILAINEN

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate - Home of Experts.

Telia Cygate hakee tiimiinsä Platform-yksikköön

AZURE- JA MICROSOFT-INFRA-AMMATTILAISTA

avainrooliin kehittämään nykyisiä ja tulevia palveluitamme julkiseen pilveen, unohtamatta yksityis- ja hybridipilvi-ympäristöjä. Pääset myös osaltasi vastaamaan haastavista transitio- ja migraatioprojekteista, joissa pääset hyödyntämään laaja-alaista kokemustasi mm. Microsoft infran osalta. Tehtävää voit hoitaa haluamaltasi Cygaten toimipisteeltä Suomessa.

Tehtävässä menestyt, mikäli olet kokenut Microsoft -infran asiantuntija ja omaat hands-on-kokemusta Azure-pilviratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Teknisesti olet taitava ja can do -asenteella tartut koviinkin haasteisiin. Hektisessä arjessa toimit luontevasti ja paineesta saat virtaa hoitaa homman maaliin. Kehität osaamistasi aktiivisesti, omaksut uudet asiat nopeasti ja seuraat alan kehitystä myös vapaa-ajallasi.

Tarjoamme sinulle:

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja ja modernit työn tekemisen tavat. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 20.11.2019 mennessä Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus