Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

CASH CONTROLLER JA ACCOUNTING SPECIALIST

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon

CASH CONTROLLERIA

Työnkuva pitää sisällään maksuliikenteen hoitoon ja kustannusten seurantaan liittyviä työtehtäviä. Näiden lisäksi olet myös tärkeässä roolissa budjetoinnissa ja ennusteiden laadinnassa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, organisointikykyä, tarkkuutta sekä itsenäistä työotetta. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

JA

ACCOUNTING SPECIALISTIA

Tehtävä on vuoden määräaikainen, kokoaikainen tehtävä, jossa vastuullasi on konserniraportointi. Tehtävä soveltuu myös vastikään opintonsa päättäneelle henkilölle, jolla on hallussaan tuoreet alan tiedot ja halu viedä niitä käytäntöön sekä oppia uutta.

Toivomme

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta vastaavista tehtävistä
  • sujuvaa englannin kielen taitoa
  • joustavuutta ja tiimityötaitoja
  • itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta
  • SAP ja/tai Hyperion osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme

  • mielenkiintoiset ja vaihtelevat tehtävät monipuolisessa työympäristössä
  • ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen
  • toisen vakituisen ja toisen määräaikaisen tehtävän arvostetun työnantajan palveluksessa

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 3.2.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, kumpaa tehtävää olet hakemassa! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus