CAT-KONEMYYJÄ Vaasaan

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT-moottorit ja -generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan.


Oletko sinä etsimämme henkilö, joka innostuu tulosten saavuttamisesta ja haasteista? Mietit, miten asiakas voisi menestyä paremmin ja etsit tinkimättömästi ratkaisuja? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.


Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä pian eläkkeelle, haemme Vaasan ja Pohjanmaan alueelle


CAT-KONEMYYJÄÄ


Tehtävässäsi vastaat CAT-maanrakennuskoneiden myynnistä alueella, ja etsit asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun uusien, käytettyjen ja vuokrakoneiden tarjonnastamme. Palvelet sekä olemassa olevaa asiakaskuntaa että etsit aktiivisesti mahdollisuuksia uusien asiakkaiden parista. Haluat ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintatarpeet ja auttaa heitä menestymään entistä paremmin tarjoamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja kattavasta ja laadukkaasta tarjonnastamme. Välität aktiivisesti kentältä saamaasi viestiä omaan organisaatioosi varmistaen näin, että asiakkaillamme on välillisesti koko organisaatiomme tuki takanaan.


Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä, joustavuudesta ja ystävällisyydestä. Toivomme, että myös sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia uutta ja tehdä tuloksellista myyntityötä.


Toivomme sinulta

  • teknistä tai kaupallista koulutusta (esim. AMK-tutkinto) ja aiempaa kokemusta teknisten investointihyödykkeiden myynnistä
  • asiakas- ja ratkaisulähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia, päämäärähakuisuutta
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • hyvää IT-osaamista (mm. MS Office, asiakashallintajärjestelmät)
  • erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa ja tarvittaessa keskustelet asiakkaiden kanssa myös ruotsiksi
  • matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen alan suurimman konevalmistajan laadukkaiden tuotteiden parissa. Saat lisäksi mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä myynnin urallasi, tosi mukavat työkaverit sekä näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa sveitsiläisessä konsernissa.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 5.3.2021 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja: www.avesco-cat.fi sekä Experiksen seniorikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas, terhi.airas@fi.experis.com.


Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus