CAT®-mekaanikko, Oulu, Avesco Oy

AVESCO MYY JA HUOLTAA SUOMEN CATERPILLARIT

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit, - generaattorit ja -varavoimajärjestelmät sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa.

www.avesco-cat.fi

Oletko sinä seuraava vahvistuksemme? Tule osaksi mukavaa porukkaamme rakentamaan Avescon menestystarinaa. Haemme

CAT®-MEKAANIKKOJA

Oulun korjaamollemme työskentelemään CAT®-maansiirtokoneiden varustelu-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustöissä. Tällä hetkellä työskentelemme Ruskossa, mutta loppuvuodesta suuntaamme täysin uudistettuihin korjaamotoimitiloihin Toppilaan. Työtehtäväsi sijoittuvat pääsääntöisesti korjaamollemme, mutta tilanteen tullen pakkaat auton ja suunnistat asiakaskohteeseen kentälle.

Voit olla koulun penkiltä ponnistava maanrakennuskonealan tuleva osaaja tai jo kokenut konkari - kummassakin tapauksessa voit olla varma, että Avescolla ammattitaitosi kehittyy. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi raskaan kaluston- tai henkilöautopuolen asentaja, tai sitten moottori- ja sähkötekniikan kuin myös hydrauliikan osaaminen on karttunut sinulle aikaisemman työkokemuksen kautta. Haluat oppia uutta ja kehittyä, ja siten varmistaa osaltasi, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Ymmärrät turvallisten työtapojen välttämättömyyden ja merkityksen. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot. Englannin luetun ymmärtäminen sujuu sinulta, sillä päämiehemme tarjoaa kattavat, kirjalliset koulutus- ym. materiaalit englanniksi. Olet motivoitunut ja innostunut työstäsi ja saat muutkin innostumaan ja onnistumaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä maailmanluokan brändin koneiden parissa, sekä mukavat työkaverit ja osaavan työyhteissön tuen.

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake sekä lähetä hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme www.avesco-cat.fi > Ura > Avoin työpaikka pikimmiten, kuitenkin viimeistään 17.10. mennessä. Ole hyvissä ajoin liikkeellä, sillä etenemme haussa sitä mukaa kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Otto Raitio, otto.raitio@avesco-cat.fi tai 0400 748 768.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus