Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

ULKOISEN LASKENNAN PÄÄLLIKKÖ/CHIEF FINANCIAL ACCOUNTANT, Vantaa

Avesco on tunnettujen tuotemerkkien kauppa- ja palveluyritys, joka on johtava toimija maansiirtokoneiden kaupassa ja niiden vuokrauksessa keskittyen infrarakentamiseen. Suomessa edustamme Caterpillar tuotteita, yhteistyömme Caterpillarin kanssa on jatkunut jo lähes 90 vuoden ajan. Tuotteemme, palvelumme ja kattavat kokonaisratkaisumme auttavat asiakkaitamme menestymään. Olemme kumppanisi sekä infrarakentamisessa että kaivoksissa. Tarjoamme myös kokonaisratkaisut energian tuotantoon ja varmennukseen. Avesco työllistää Suomessa yli 230 alan ammattilaista ja toimimme 7 eri paikkakunnalla.

Haemme ammattitaitoista ja innostavaa

CHIEF FINANCIAL ACCOUNTANT

Vastaat laaja-alaisesti ulkoisen laskennan tehtävistä ja toimit 4 hengen tiimin esimiehenä. Toteutat tilinpäätöksen ja kuukausiraportoinnin yhdessä ammattitaitoisen ja kokeneen kirjanpitotiimin kanssa. Osallistut aktiivisesti yrityksen ulkoisen laskennan kehittämiseen sekä prosessien parantamiseen. Raportoit tehtävässä talousjohtajalle. Tehtävä on uusi.

Sinulla on soveltuva koulutus ja usean vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä mieluiten kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta sekä kirjanpidon että konsernitilinpäätöksien laadinnasta. Sisäisen laskennan osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta löytyy kokemusta esimiestyöstä ja omaat sparraavan esimiesotteen. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä niiden riippuvuuksia taloushallinnossa. Analyyttisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja palo toiminnan kehittämiseen ovat sinulle luontaisia taitoja. Kansainvälisessä ympäristössämme sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen organisaatiomme.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antavat Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins p. 050 5273453 liisa.jenkins@fi.experis.com tai Pirjo Levänen, p. 0400 238418 pirjo.levanen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus