Content Marketing Specialist, Grano Group Oy

GRANO on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Se näkyy niin ansiokkaana painamisena, toimialaa uudistavina innovaatioina kuin myös uusina palveluina.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja, ja muutoksen mahdollistaja.

Palvelemme Suomessa 22 paikkakunnalla yli 900 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. www.grano.fi

Haemme markkinointitiimiimme

Content Marketing Specialistia

SINULLA ON KESKEINEN ROOLI verkkosivujemme sisältöjen tuottamisessa, asiakasviestinnässämme ja sosiaalisen median kanavissamme. Kehität hakusanaoptimointia kumppanimme kanssa ja seuraat sisältöjemme toimivuutta. Meillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Panostamme markkinointimme kehittämiseen entisestään ja etsimme joukkoomme uutta tiimiläistä.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYT, kun olet rohkealla ja innokkaalla asenteella varustettu sisällöntuottaja ja sujuva kirjoittaja, jolla on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palvelut ja tuotteet muuttuvat kynästäsi kohderyhmiä puhutteleviksi sisällöiksi. Tekstin kirjoittajana sinulla on myynnillinen ote ja tiivistämisen taito, mutta pidempien asiantuntija-artikkeleidenkin kirjoittaminen sujuu sinulta mutkitta. Hallitset tekstin tuottamisen eri digitaalisissa kanavissa ja ymmärrät asiakaspolun vaiheet ja niiden merkityksen sisällöntuotannossa. Sinulla on jo aiempaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista ja omaat Inbound/Outbound -markkinoinnin ajattelutavan, sekä tiedät mitä tarkoittaa SEO ja miten siinä menestytään. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kokemusta myös HubSpotista.

Pidät tuloksen tekemisestä ja tsemppaat siihen arvostavasti muitakin.

Me emme elä irti todellisuudesta. Emme siis odota, että työssä onnistumiset ovat aina täydellisiä. Olemme ikuisesti jatkuvalla tutkimusmatkalla. Emme hylkää vanhoja oppeja vain siksi, että uusia ja kimaltelevia juttuja on keksitty. Luovumme kuitenkin mielellämme sellaisesta mikä ei toimi, ja opimme tilalle jotain vaikuttavampaa.

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden päästä työskentelemään avainroolissa, lähellä liiketoimintaamme, asioita kehittäen osaavista, pitkän linjan ammattilaisista koostuvan kollegajoukon sekä tekemisen meiningin. Sekä mahdollisuuden päästä kehittymään pohjoismaiden johtavassa alan organisaatiossa. Granolaiseen tapaan olemme joustavia - teemme töitä sieltä käsin, mistä se kullekin parhaiten onnistuu.

HAKUOHJEET

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 23.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 570 3680, [email protected] (lomalla 5.1.2022 asti) tai Senior Consultant Janne Aho, p. 040 838 1935, [email protected]

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus