Customer Service Officer

HL Display on myymäläratkaisujen markkinajohtaja - tilanhallinnan ja esillepanon ratkaisujamme on käytössä kaikissa suurimmissa päivittäistavaraketjuissa maailmanlaajuisesti. Haluatko työskennellä ensiluokkaisen asiakaspalvelun parissa, jossa saat tärkeän roolin tulevaisuuden myymäläkokemusten kehittämisessä. Tule uudeksi kollegaksemme Espooseen ja ota ensimmäiset askeleesi kohti hauskaa uraa myynnin, oston ja tuotannon parissa.

CUSTOMER SERVICE OFFICER

Asiakaspalvelutiimimme koostuu pohjoismaisesta 11 hengen tiimistä, meitä on lisäksi Oslossa ja Tukholmassa. Olemme asiantunteva ja laajan tuotevalikoimamme tunteva tiimi ja opettamme sinulle kaiken, mitä tiedämme. Oman tuotannon sekä laajan markkinamme ansiosta tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja itsenäinen.
Asiakaspalvelun ammattilaisena olet tärkeä liikkeellepaneva voima asiakaskokemuksemme kehittämisessä. Työhösi kuuluu myös mm. tilausten käsittely, tarjousten laatiminen ja hinnoittelu, myynnin tuki, laskutus, palautukset ja reklamaatioiden käsitteleminen. Olet tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin, varastomme työntekijöiden, tehtaittemme edustajien ja kuljetusliikkeiden kanssa.

Toivomme sinulta luontaista ihmistuntemusta, proaktiivista asiakaspalveluhenkisyyttä ja ennakoivaa ongelmanratkaisua. Osaat priorisoida oman päivittäisen tekemisesi. Nautit monimutkaistenkin asiakasongelmien selvittämisestä siten, että lopputulos on kaikille osapuolille paras mahdollinen. Ratkaisukeskeisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä positiivinen asenne tukevat sinua tehtävässä onnistumisessa.

Edellytämme sinulta:

  • Vahvaa ja monipuolista aiempaa asiakaspalvelukokemusta.
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin tai norjan kielen taito ovat etu.
  • Ratkaisukeskeisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta.
  • Hyvää tuntemusta Office- ja excel -työkaluista, ja et epäröi uusien tietoteknisten ohjelmien opettelua. Esim. aiempi ERP-järjestelmän käyttö on etu (käytämme Jeeves-järjestelmää).

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.
  • Oman asiakaspalvelutiimin tuen Suomessa ja kansainvälisesti.
  • Monipuolisen mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.
  • Mukavan työyhteisön kansainvälisessä ympäristössä.
  • Erinomaisen ja toisiaan tukevan koko Suomen tiimin.

Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 14.1.2022 osoitteessa www.manpower.fi. Liitä mukaan hakemus, CV:si ja palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Pirjo Levänen, puh. 0400 238 418, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus