Customer Support


Automotive financing is a core strategy for DNB Group. We are innovative with state-of-the-art digital tools and capabilities. We have an understanding of the value chain and the drivers behind the OEM. We are highly competitive financing terms driven by best-in-class funding platform and we have extensive experience conducting financing operations.

Etsimme nyt henkilöä vahvistamaan asiakaspalvelua DNB Auto Finance Oy:lle

Customer Support

-tehtävään vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee DNB Auto Finance Oy:n toimistolla Kampissa.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kyselyihin vastaaminen ja niiden ratkaiseminen sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteydenotot liittyvät autojen rahoitussopimuksiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on sopiva koulutustausta (esim. YO, merkonomi, tradenomi) ja mielellään jo kokemusta vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä. Can-do -asenteella ratkaiset pulmatilanteet ripeästi ja sovellat oppimiasi ohjeita itsenäisesti. Olet joustava ja oma-aloitteinen työssäsi, ja pyrit erinomaiseen asiakaspalveluun. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

DNB Auto Finance tarjoaa kiinnostavan tehtävän, jossa pääset mukaan osaksi innostavaa, matalahierarkkista ja dynaamista tiimiä, joka kannustaa ja tukee jokaista onnistumaan työssään. Kasvava organisaatio tarjoaa innostavan kasvun ilmapiirin.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Janne Aho, puh. 040 838 1935 tai janne.aho@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus