Digitaalisten palvelujen projektipäällikkö

Taskut on 35-vuotias rakennetun ympäristön toimialaan erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto. Palvelemme kestävää yhteiskuntaa rakentavia organisaatioita erityisesti kiinteistö- ja rakennustoimialan, B2B-markkinoinnin sekä yritysvastuuviestinnän aloilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, rakennusteollisuus, palveluyritykset, järjestöt, kunnat ja kaupungit sekä muut kiinteistöalan toimijat. Taskuissa työskentelee viestinnän, markkinoinnin ja projektijohtamisen asiantuntijoita sekä erityisosaajien verkosto kirjoittajista graafikoihin ja koodareihin.

Tule asiantuntijaksi viestintä- ja markkinointitoimistoon

Digitaalisten palvelujen projektipäällikkö

Olet digitaalisen verkkomaailman ja viestintäkanavien tekninen asiantuntija, osaat johtaa projekteja mutta osallistut aktiivisesti myös käytännön tekemiseen.

Vastaat asiakasprojektiemme toteutumisesta alusta loppuun itsenäisesti, ja aikataulujen ja tavoitteiden hallinnassa pitäminen on sinulle mieluisaa.

Työssäsi hankit palveluita koodareilta, työskentelet graafikoiden ja
sisällöntuottajien kanssa kooten useista palasista syntyvän digiprojektin
asiakkaalle ymmärrettävään muotoon.

Pääset työskentelemään asiakkaidemme kanssa suoraan ilman turhia
väliportaita ja vaikuttamaan jo alkuvaiheissa siihen, miten hyvät digiprojektit syntyvät.

Projektien hallinnan lisäksi osallistut erilaisten sivustojen ja palveluiden
ylläpitoon sekä tarvittaessa vaikka koodaamiseen.
Jos sinulla on teknisen tekemisen lisäksi kokemusta myynnistä tai
analytiikasta, on se suuri etu. Viestintä- tai markkinointitaustakin on plussaa.

Ihmisenä olet vastuuntuntoinen ja useimmiten ahkera henkilö, ja teet minkä lupaat. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aiempaa kokemusta digitaalisten verkko- ja viestintäteknologioiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen tiiviin yhteisön ja matalan hierarkian edut sekä mahdollisuuden päästä kehittymään urallasi yhä taitavammaksi digitaalisen viestinnän asiantuntijaksi. Tarjolla on etätyön lisäksi myös kiva toimisto Helsingin keskustan kattojen yllä, kokonaisvaltaisen näkökulman alalle ja itsenäisesti muokattavan työnkuvan.

Jos koit työnkuvan omaksesi, ole yhteydessä ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset:

sähköpostitse osoitteeseen katja.mercedes@fi.experis.com
Rekrytoinnin yhteyshenkilö on Katja Mercedes, puhelinnumero 0400 253 248.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus