Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Digital Marketing Manager


Arval on erikoistunut täyden palvelun leasingiin (1,19 miljoonaa leasing-autoa joulukuussa 2018) ja uusiin liikkumisratkaisuihin. Joka päivä Arvalin 7000 työntekijää 29 eri maassa ponnistelevat täyttääkseen Arvalin palvelulupauksen: tarjoamme kaikille asiakkaillemme eli - suurille kansainvälisille yrityksille, keskisuurille yrityksille ja pienyrityksille, jatkuvasti joustavia ratkaisuja, jotta heidän matkansa jatkuisivat vaivattomina ja kestävää kehitystä tukevina. Arval on Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen, joka on markkinajohtaja autokantojen hallinnoinnissa ja jolla on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 eri maassa. Arval on perustettu vuonna 1989 ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas. Arval kuuluu konsernin sisällä palveluiden sekä vähittäispankkitoiminnan toimialaan.

Haluatko olla mukana rakentamassa ja jatkamassa alalla arvostetun yrityksemme vahvaa kasvutarinaa? Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Haemme nyt Vantaalle DIGITAL MARKETING MANAGERIA

Tehtävässä vastaat markkinoinnistamme laaja-alaisesti. Tunnet digitaalisen markkinoinnin, asiakaspolun rakentamisen ja brändin kirkastamisen parhaat käytännöt. Osaat kohdistaa viestimme oikeille ihmisille heitä puhuttavilla kampanjoilla. Omaat näkemystä ja ymmärrystä liiketoiminnan tavoitteita tukevan markkinoinnin toteuttamisesta erityisesti digitaalisissa, mutta myös muissa kanavissa. Päivittäisessä työssäsi suunnittelet ja toteutat digimarkkinointia useissa kanavissa, asetat kampanjakohtaiset tavoitteet, seuraat systemaattisesti niiden toteutumista ja mittaat markkinoinnin tuloksellisuutta. Tuotat markkinointimateriaalia ja sisältöjä eri kanaviin, päivität verkkosivuja ja työstät hakukoneoptimointia. Pääset myös luomaan parhaita toimintamalleja ja prosesseja. Seuraat markkinoinnin uusimpia trendejä ja käytäntöjä sekä pystyt soveltamaan niitä omaan markkinointiimme.

Sinulla on mielellään markkinoinnin ja/tai kaupallisen alan koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat yhtä aikaa luovan, strategisen ja toiminnallisen otteen digitaaliseen markkinointiin. Hallitset sosiaalisen median käytön, ja sinulla on hyvää hakukone-, sisältö- ja sähköpostimarkkinoinnin osaamista. Sinulla ei tarvitse olla markkinoinnista pitkää kokemusta, tärkeintä on olla idearikas ja aloitteellinen sekä tarttua rohkeasti toimeen. Me Arvalissa tuemme toisiamme ja opimme virheistämme. Työssäsi tarvitset myös erinomaisia viestintä- ja kirjoitustaitoja sekä suomeksi että englanniksi, hyviä MS-taitoja ja satunnaisesti matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten pääset mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaan Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 4.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, puh. 0400 238418, pirjo.levanen(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus