Eläkemaksupäällikkö, Vakuutus- ja eläkepalvelut

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa

Eläkemaksupäällikkö, Vakuutus- ja eläkepalvelut


Haemme Eläkepalvelu-osastolle eläkemaksupäällikköä vastaamaan eläkkeiden ja kuntoutusetuuksien maksamisesta.

Eläkemaksupäällikkönä vastaat eläkkeiden ja etuuksien oikea-aikaisesta, laadukkaasta ja häiriöttömästä maksamisesta Ilmarisen 460 000 eläkkeensaajalle sekä johdat eläkkeiden maksuprosessia. Toimit lisäksi esimiehenä n. 20 henkilön tiimille, joka koostuu eläkemaksannan ammattilaisista.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja haluamme tarjota sekä nykyisille että tuleville eläkkeensaajillemme asiakaslähtöisiä palveluita voimakkaasti digitalisoituvassa ympäristössä. Odotamme sinulta vahvaa näkemystä maksuprosessin kehittämisestä. Ratkaisukeskeisellä ja innovoivalla otteellasi olet mukana tuottamassa parasta asiakaskokemusta asiakkaillemme. Toivomme sinulta rohkeutta uudistaa toimintaamme.

Vastaat eläkkeiden maksamiseen liittyvistä sopimuksista ja palveluvalikoimasta, sekä maksamisen häiriöttömyydestä ja jatkuvuudesta myös mahdollisten ongelmatilanteiden aikana. Suunnittelet ja kehität tiimin toimintaa, osaat priorisoida ja tehdä päätöksiä. Ymmärrät lakisääteisen toimintamme rajoitteet ja velvoitteet, sekä vastaat oman toiminta-alueesi riskienhallinnasta.

Toimit erinomaisessa yhteistyössä osastomme muiden esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa, olet mukana sidosryhmätyöskentelyssä sekä osallistut erilaisiin toimialamme kehittämishankkeisiin. Osaat kommunikoida selkeästi ja motivoivasti ja luot ympärillesi positiivisen ilmapiirin.

Työssäsi pääset kehittämään Ilmarisen eläkkeiden maksuprosessia ja tavoitteenasi on asiakaslähtöinen, kustannustehokas ja toimintavarma lakisääteinen eläkkeidenmaksupalvelu.

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa


Edellytämme sinulta

  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta digitalisoituvan liiketoiminnan johtamisesta ja muutosjohtamisesta
  • Vahvaa näkemystä eläkemaksannan kehittämisestä
  • Erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • Tiimidynamiikan perusteiden hallitsemista sekä tunneälyä
  • Kykyä ohjata työsuoritusta valmentavalla otteella ja lisätä tiimin itseohjautuvuutta ja osaamista

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee eläke- ja vakuutusliiketoiminnan kokemus.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680 pe 19.2.2021 klo 15 - 16, ma 22.2. klo 15 - 16 tai ti 2.3. klo 9 - 10.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.3.2021 mennessä painamalla Hae-painiketta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus