Expansion Specialist, Fitness24Seven Oy

Fitness24Seven perustettiin vuonna 2003 Ruotsissa ja avasi ensimmäisen kuntosalin Suomeen vuonna 2012. Nykyisin toiminta on jo laajentunut Euroopan rajojenkin ulkopuolelle. Matka nykyiseen on ollut vähintäänkin nopea - yhdestä salista kuntosalien perustamiseen viiteen eri maahan kolmella eri mantereella. Fitness24Seven on uskaltanut valloittaa uusia markkinoita ja olemme tulleet pitkälle, mutta tämä on vasta alkua!

Etsimme nyt energistä liiketila-asiantuntijaa vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaisuuteen. Tehtävää jatketaan määräaikaisuuden päätyttyä mahdollisuuksien mukaan.

EXPANSION SPECIALIST

Pyrit tehtävässäsi löytämään parhaat mahdolliset toimitilat varmistaen sopivuuden asiakaslähtöiseen toimintaamme. Kartoitat jatkuvasti ja omatoimisesti mahdollisia toimitiloja uusien kuntosalien avaamiseksi Suomeen. Hoidat toimitilojen vuokraukseen liittyvät neuvottelut kiinteistöomistajien kanssa ja huolehdit nykyisestä vuokrasopimuskannasta. Esittelet potentiaaliset toimitilakohteet johdolle Ruotsiin ja raportoit työsi tuloksista Suomen maajohtajalle. Työsi tavoitteena on laajentaa kiinteistöverkostoa ja näin varmistaa kannattavilla toimipaikoilla liiketoiminnan kehittymistä Fitness 24Seven -konseptin mukaisesti.

Sinulla on kykyä analysoida merkittävät tekijät toimitilojen valintaan liittyen ja ymmärrät aikaisemman työkokemuksesi avulla sopimusneuvotteluihin liittyvistä ehdoista sekä sopimushallinnoinnista. Soveltuvan työkokemuksen lisäksi sinulla on esimerkiksi liiketalouden tutkinto. Omaat luontaisesti kaupallista ajattelua ja toimit työssäsi itseohjautuvasti. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi ja nautit vuorovaikutuksesta eri sidosryhmien kanssa. Olet myös perillä toimitilavuokrauksen ajankohtaisista tapahtumista seuraamalla innostuneesti kiinteistömarkkinaa. Olet luonteeltasi sosiaalisesti aktiivinen, taitava verkostoituja ja omaat hyvät neuvottelutaidot. Nautit työn liikkuvuudesta ja vaihtelusta, pidät mahdollisuudesta tutustua kiinteistökohteisiin paikan päällä. Turun ja Tampereen seutujen tuntemus on tehtävässä eduksi.

Pääset työskentelemään dynaamiseen kansainväliseen työympäristöön, jossa on aina uusia kiinnostavia haasteita tarjolla. Olet osana hyvinvointia kehittävässä liiketoiminnassa, jossa asiakas on keskiössä ja asiakkaan odotukset pyritään ylittämään kerta toisensa jälkeen. Eri osastojen välinen yhteistyö ja osaamisen vaihtaminen tekevät meistä tehokkaampia, luovat parempaa ymmärrystä ja mahdollistavat oppimisen sekä kehittymisen. Teemme kovaa kasvua, joten työntekijänä myös sinä saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti kanssamme. Olemme enemmän kuin vain kuntosalimme - meillä on kokonainen organisaatio saliemme takana. Fitness24Seven haluaa omalta osaltaan olla luomassa parempaa elämää ja kannamme yrityksenä myös sosiaalista vastuuta.

Löydät meistä lisätietoa kotisivuiltamme https://fi.fitness24seven.com/tavoitteet-ja-arvot/ .

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2021 mennessä osoitteessa www.experis.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Janne Aho p. 040 838 1935 tai sähköpostitse janne.aho@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus