Field Service Technician, Experis,Pääkaupunkiseutu

FIELD SERVICE TECHNICIAN , Experis Digital Workspace, Pääkaupunkiseutu


Haemme yhtä (1) juniortason lähitukiteknikkoa vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtävät keskittyvät monien erilaisten tietoteknisten laitteiden asennuksiin, poistoihin, säätöihin, huoltoihin ja pakkaamiseen liikkuen useissa eri asiakaskohteissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Työsuhde on täysiaikainen (37,5 h/vko). Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu arkisin kello 8-16 välille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Oma-aloitteista otetta työhön ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- Alan opintoja tai alan työkokemusta
- Kokemusta Microsoft -käyttöjärjestelmistä sekä yleisistä toimistosovelluksista
- Suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
- B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtäväkuvaus:

- Huoltotehtävät
- Laiteasennukset, säädöt ja poistot
- Lähiverkkotehtävät ja kaapeloinnit

Eduksi katsotaan:

- ServiceNOW tuotannonohjausjärjestelmän tietämys
- IT- ja sähköalan osaaminen


Hae mukaan

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, voit kysellä lisätietoja Tero Kolehmaiselta sähköpostitse tero.kolehmainen@fi.experis.com . Hae tehtävää 30.9.2021 mennessä rekisteröitymällä sivulle www.manpower.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian!

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdolliset suosittelijat.

Experis Digital Workspace tunnettiin aiemmin Proserviana, joten löydät sivumme vielä hetken osoitteessa www.proservia.fi.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus