Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Henkilöstöpäällikkö

Experis


St1 Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 750 henkilöä. www.st1.eu.

Etsimme asiakkaallemme St1:lle


HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Henkilöstöpäällikkönä tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaiset päivittäiset henkilöstöasiat, työsuhdeasioissa neuvominen sekä vaihtelevat projekti- ja kehitystehtävät. Olet keskeisessä ja tärkeässä roolissa esimiesten ja johdon sparraajana sekä yhtiön kehittämisessä HR-näkökulmasta. Kansainvälisessä yrityksessä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myös pohjoismaisten HR-kollegoiden kanssa.


Etsimme henkilöstöpäällikköä, jolla on kokemuksen kautta hankittu laaja osaaminen henkilöstöhallinnon eri vastuualueista ja kyky kyseenalaistaa sekä tuoda esiin näkemyksiä. Odotamme myös kokemusta projektien tai hankkeiden läpiviennistä. Käytännön kokemuksen lisäksi arvostamme innokkuutta uuden oppimiseen ja kiinnostusta itsensä kehittämiseen. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka haluaa auttaa myös muita onnistumaan. Työskentelytyylissäsi korostuvat innostuneisuus, oma-aloitteisuus ja vastuuntunto sekä kyky sparrata ja verkostoitua. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä, mutta et kaihda rutiineja.


Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen, vaihtelevan, haastavan ja mielekkään työn energia-alan näköalapaikalta.
  • mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä.
  • hyvät ja kannustavat henkilöstöedut.
  • viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä. Keväällä 2020 tulemme muuttamaan uusiin tiloihin upeaan Pasilan Triplaan.
  • pääset osaksi hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia.


Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus