Huoltopäällikkö, Pelican Rouge Coffee Solutions

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy kuuluu Selecta-konserniin ja Selecta on Euroopan johtava itsepalvelun tarjoaja, joka tarjoaa kahviratkaisuja sekä valmiita välipala- ja ruokaratkaisuja työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Selecta palvelee päivittäin yli 10 miljoonaa ihmistä 475 000 myyntipisteessään 14 EU -maassa. Selecta tarjoaa palveluja ja -ratkaisuja kaikentyyppisille yrityksille kaikilla liiketoimintasegmenteillä. Pysymällä jatkuvasti kehittyvien markkinoiden mukana innovoimme jatkuvasti uusia palveluita. Viimeaikaiset innovaatiot ovat mm. On-the-go- minimarketit, älykkäät Smart Fridge -älykaapit työpaikoille tai barista-koulutukset. Selectan liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja se työllistää noin 7500 työntekijää. Liiketoiminta itsessään on järjestetty kahteen pääluokkaan, Coffee & Hot drinks (joihin kuuluu kumppanuuksia mm. Starbucksin ja Lavazzan kanssa) sekä Impulse (välipalat, elintarvikkeet, kylmät juomat) - Lisäksi Selecta tarjoaa tuotteita, laitteita ja teknisiä palveluja sekä tukea. Selectalla on ketterä ja skaalautuva liiketoimintamalli, joka perustuu reaaliaikaiseen dataan, ja ainutlaatuinen reittipohjainen malli, joka tarjoaa selkeitä kilpailuetuja.

Suomessa meillä on noin 130 työntekijää ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla.

HUOLTOPÄÄLLIKKÖ

Etsimme tiimiimme huoltopäällikköä johtamaan noin 10 henkilön asennus- ja kenttähuoltotiimiä. Tehtävä on keskeinen liiketoimintamme kannalta, sillä tuomme markkinoille uusia palvelukonsepteja ja laajennamme palvelutarjontaamme vastaamaan uusien asiakassegmenttien tarpeita.

Meille on tärkeää, että tunnistat hyvin asiakastarpeet, sekä oman toimintasi vaikutuksen liiketoimintaan. Suhtaudut avoimesti nykytilan muuttamiseen ja uskot asiakaskokemuksen parantamiseen jokapäiväisessä toiminnassa. Esihenkilönäsi toimii Etelä-Suomen aluepäällikkö ja teet läheistä yhteistyötä varastopäällikön, aluepäälliköiden, asiakkuuspäälliköiden sekä myyntitiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat laitteiden ja koneiden mahdollisimman korkean käyttöasteen varmistaminen, raportoinnin sekä toiminnanohjaus- ja huoltoprosessien kehittäminen, sekä asennusaikataulutukset ja asiakasyhteistyö. Osallistut myös itse tilanteen mukaan asennustyöhön isompien asiakkuuksiemme osalta valvovassa roolissa.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia ja osaamista

  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja erinomaista taitoa motivoida tiimiäsi yhteisten päämäärien saavuttamiseksi
  • Kykyä suunnitella tiimin päivittäistä tekemistä käytettävissä olevat resurssit ja asiakastarpeet huomioiden
  • Omistajuutta omaan työtehtävään liittyen ja hyviä asiakaskommunikaatiotaitoja
  • Aikaisempi kokemus vastaavan tyyppisestä liiketoiminnasta on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä koulutamme sinut mielellämme

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 27.10.2021 ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 219229, tea.laamanen(@)fi.experis.com tai Senior Consultant Juhani Äikäs, 040 5727556, juhani.aikas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus