Investointipäällikkö (Capex Manager)

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistaja Mondin 26 000 kollegan joukkoon? Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 220 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon

INVESTOINTIPÄÄLLIKKÖÄ (CAPEX MANAGER)

Tehtäviisi kuuluu investointiportfolion teknistaloudellinen hallinta ja koordinointi. Osallistut investointien suunnitteluun, budjetointiin ja toteutukseen. Olet tärkeässä roolissa nivomassa eri osastoja yhteen investointien ympärille ja sinulla on kokonaisuus hallussasi. Lisäksi tehtävänkuvaasi voidaan liittää muita osaamiseesi liittyviä vastuita, joten tehtävää voidaan osin räätälöidä kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, vähintään AMK
  • aikaisempaa prosessiteollisuuden tuntemusta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • muutosmyönteistä ja kehittävää toimintatapaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja vastuullisen tehtävän merkittävässä kehitysvaiheessa olevassa tehtaassa
  • työympäristön globaalissa organisaatiossa, jossa tukenasi on ammattitaitoinen ja kansainvälinen henkilöstö
  • vakituisen työsuhteen alueen arvostetun työnantajan palveluksessa

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi kyseiseen tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 29.11.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus