Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

IT-service and development Manager, Nordic Green Energy

Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Suomessa ja Ruotsissa toimivalla Nordic Green Energyllä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvellaan yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä. Nordic Green Energy on osa Fjordkraft-energiakonsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia sähkönmyyjiä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Fjordkraft on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 7,1 miljardia Norjan kruunua. Lue lisää www.nordicgreen.fi

Etsimme Nordic Green Energylle Vaasaan

IT-SERVICE AND DEVELOPMENT MANAGERIA

vastaamaan IT-toiminnoista ja liiketoimintaa tukevien resurssien kehityksestä. Vastuualueisiin kuuluu koko ICT-infrastruktuuri, mihin sisältyy luonnollisesti suuri määrä mielenkiintoisia projekteja IT:n ja liiketoiminnan välimaastossa.

Tähän haastavaan, mutta hyvinkin mielenkiintoiseen kokonaisuuteen sisältyy IT-budjetti, sopimusneuvottelut ja sidosryhmien hallinta. Tehtävässä on suuri fokus liiketoimintaa kehittävien ja tukevien ratkaisujen suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Unohtamatta muita mielenkiintoisia projekteja, joita alati kasvavalla sähköyhtiöllä löytyy mielin määrin.

Nordic Green Energyllä luotamme yksinkertaisesti siihen, että hyvin hallitut ja oikein kehitetyt järjestelmät, liiketoimintaa tukevat applikaatiot sekä ohjelmistot mahdollistavat erinomaisen palvelun kaikille sidosryhmille - asiakkaille, henkilöstölle ja kumppaneille. Tällöin yrityksen jatkuva kannattava kasvukin on helpompaa, kun kustannukset pysyvät budjetissa ja prosessien laatu korkealla tasolla.

Tehtävää hoidetaan Nordic Green Energyn Vaasan toimistolta käsin ja pääset tekemään työtä Pohjoismaisella akselilla, joten suomen kielen lisäksi sujuva englanti ja/tai ruotsi on tärkeää hallita. Ideaali kandidaatti on hankkinut kokemusta projektijohtamisesta kehitysprojekteissa, on jämpti neuvottelija ja skarppi tilaaja. Lisäksi ymmärrät hyvin tämän päivän teknologian päälle kustannukset mukaan lukien sekä omaat näkemystä myös tulevasta. Arvostamme hands-on -asennetta, joten pystyt lennosta siirtymään strategian tasolta kiinnittämään kollegasi nettipiuhan. Voit olla jo urallasi edennyt huippuosaaja tai urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Nordic Green Energyn käyttämä toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on Enoro ja käytössämme on useita kymmeniä liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja applikaatioita, integraatioiden kera. Kokemus erilaisten rajapintojen integraatioista, SQL-tietokannoista ja tietomalleista luetaan haussa eduksi.

Työtehtävät
Tehtävässä vastaat pienen tiimisi kanssa IT-toiminnoista ja olet mukana sekä johdat useita kehitysprojekteja. Ensisijaisia tehtäviäsi ovat:

  • IT-strategiasta vastaaminen sekä muiden osastojen konsultoiminen ja tukeminen IT-ratkaisuilla tehokkuuden ja laadun parantamiseksi.
  • IT-infran ja siihen kytkeytyvän kumppaniverkoston jatkuva optimointi ja kehittäminen hankinnat mukaan lukien.
  • Kehitysprojektien omistajuus sisältäen suunnittelun ja toteutuksen yhdessä muun organisaation kanssa.
  • Koko organisaation tietoturvan ja käytäntöjen kehittäminen sekä henkilötietojen käsittelytoimien asetusten mukainen jatkuva yhteensopivuuden varmistaminen.

Työ Nordic Green Energyllä
Vaasan toimistollamme työskentelee hyvinkin energinen ja monikielinen porukka. Avokonttorissamme riittää vauhtia ja tässä tehtävässä päivät voivat olla hyvinkin erilaisia projektien vaihtuessa. Sinulle työntekijänä tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työterveyden palvelut, laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kulttuuri- ja liikuntasetelit, isosti toteutetut työhyvinvointipäivät sekä laadukkaat työkalut ja joustavat etätyömahdollisuudet. Arjen pienemmät asiat hoidamme aina kuntoon, oli kyseessä sitten rajaton määrä kahvia tai jokin muu. Tehtävä sisältää hieman matkustamista Suomen ja Ruotsin konttorin välillä tai Suomen rajojen sisäpuolella.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 7.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus