IT-Support

Life on Pohjoismaiden suurin terveysmyymäläketju, jolla on yli 300 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Lifessa työskentelee Suomessa yli 100 Life-asiantuntijaa 74 myymälässä valtakunnallisesti. Haluamme auttaa asiakkaitamme erinomaisen palvelun ja asiantuntijuuden avulla löytämään tasapaino ravinnon, liikunnan ja levon välillä.

Onko sinulle luontevaa ja innostavaa IT-infran parissa työskentely? Sytytkö mahdollisuudesta tukea ja kehittää IT-infrasta? Onko osittain itsenäinen työskentely sinulle mielekästä? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen rooli työyhteisössämme.

Haemme nyt Suomen organisaatioomme uuteen rooliin

IT SUPPORTTIA

Vastaat Suomen IT-ympäristömme tukemisesta, kuten tietokoneet, puhelimet ja operaattorit, tulostimet, erilaiset sovellukset, kassa- ja yritysjärjestelmät jne. Toimit yhteyshenkilönä ulkoistettujen IT-palveluntuottajien suuntaan ja huolehdit mutkattomasta yhteistyötä. Työhösi kuuluu myös tietokantojemme päivittäminen. Lisäksi Lifen Finland kasvun ja kehityksen myötä tuet ja kehität IT-infraa yhdessä IT-päällikköämme kanssa.

Toivomme luontaista kiinnostusta toimia IT-tukena MS365 ympäristössä sekä muissa IT-infraan liittyvissä asioissa. Viihdyt muuttuvassa ja monipuolisessa työssä. Kykenet ajoittain kiireessäkin aikatauluttamaan omaa tekemistä ja siivität liiketoimintojemme sujuvuutta omalla IT-tuellasi. Aito kiinnostus muuttuvaan ja kehittyvään vähittäiskauppapuoleen, sekä näihin läheisesti liittyviin IT-ratkaisuihin tukevat tehtävässä menestymistä. Windows Server -ympäristön tuntemus on eduksi, samoin kuin kokemus SQL Server ja Navision toiminnanohjauksista. Tehtävä sopii erinomaisesti hieman kokemusta kartuttaneelle junioritason IT-osaajalle, joka hallitsee palvelin- ja verkkoympäristöt.

Toivomme sinulta kykyä tukea kannustavasti organisaatiomme työntekijöitä päivittäisessä tekemisessä vastuualueesi osalta. Olet hyvä kuuntelija ja sosiaalisesti lahjakas. Englannin ja suomen kielen taitosi ovat sujuvalla tasolla. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Raportoit sekä Suomen maajohtajalle että IT-päällikölle.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada oma osaamisesi käytäntöön ja päästä syventämään osaamistasi tuellamme. Työ on osittain itsenäistä ja tekemistä riittää vahvasti kehittyvässä työyhteisössä. Kannustavalla ja rennolla tiimihengellä tuemme ja autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Kiinnostuitko? Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 24.1.2022 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Seniorikonsultit Henrik Grönqvist, [email protected] ja puh. 050 369 9464 ja Pirjo Levänen, [email protected], puh. 0400 238 418.

Työn kuvaus