Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Jälkimarkkinointijohtaja

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko aktiivinen, määrätietoinen, kehityskykyinen ja avoin uudelle? Innostutko muutoksesta ja uusista haasteista? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

JÄLKIMARKKINOINTIJOHTAJA

Tehtävässäsi vastaat liiketoiminnasta, strategiasta, tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi ja muun organisaation kanssa. Pääset luomaan organisaation, joka vastaa koko Wihurin Teknisen kaupan jälkimarkkinoinnista. Johdat ja kehität asiakkuuksia ja tuloksellista myyntiä sekä luot yhdessä organisaatiosi kanssa alan parasta asiakaskokemusta. Kokonaisvastuullasi on palveluiden kehitys ja eteenpäin vieminen, jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti. Seuraat aktiivisesti markkina- ja kilpailutilannetta sekä vastaat liiketoiminnan kilpailukyvystä. Raportoit toimialajohtajalle ja olet Teknisen Kaupan johtoryhmän jäsen.

Toivomme

  • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä
  • kokemusta esimiestyöskentelystä ja kykyä johtaa erilaisia ihmisiä
  • kokemusta huollon liiketoiminnasta sekä varaosatoiminnoista
  • kasvuhakuisuutta ja kykyä nähdä asiakkaidemme tarpeet nyt ja tulevaisuudessa
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • strategista näkemystä, kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja hyvää paineensietokykyä
  • näkemystä digitalisaation tuomista mahdollisuuksista
  • sujuvaa englannin kielen taitoa

Arvostamme kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Tarjoamme sinulle hienon liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävän laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Pääset työskentelemään todella mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää vaikka heti, kuitenkin viimeistään 26.11.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus